Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
matine91
2019.08.22. 11:31
Ajándékba kaptam anno még 2014-ben. Elkezdtem szépen használni, a csuda finom illata erősen vonzott, bár még a 4.használatnál is sikerült ezt a zselés anyagot a padlóra löttyintenem, folyatnom véletlen. Nagyon nehéz adagolni. A hatása nem kiemelkedő, kis BB krémet kellett volna lemosnia a kézfejemről, de nem jött le vele tökéletesen. Arcmosások utáni frissítő tonikként alkalmazva pedig pattanásokat okozott (utoljára 2011-ben voltak :( ) és tudom, hogy csak nagy nehezen fognak elmúlni. Pár napig még próbálkoztam vele, de nagyon szárít és ugyebár pattanásosít is, így csüggedten de megváltam tőle. Kombinált, zsíros bőrömön fura, ragacsos réteget hagy. Nem éppen kellemes, rosszabb, mint a micellás víz okozta ragacsosság. Soha nem venném meg magamtól. Az illata annyira finom, hogy parfümben is elfogadnám, de túl nagy árat fizetek azért is, hogy az benne van, meg mellé még sok más, érzékeny bőrrel szembeni ellenséges összetevők miatt. A szemkörnyéket csípi.
2017.02.15. 23:48
Én is akciósan vettem, teljesen elégedett vagyok vele. :)
2017.02.15. 16:46
Olyan finom illata van, oda vagyok érte, nagyokat szoktam szippantani belőle.Mindemellett jól tisztít és én úgy érzem, hogy nyugtatja is a bőröm.Leárazva vettem 1,10€ féláron, de oda adnám érte a teljes árat is szívesen, jó vétel volt.
2015.04.20. 18:09
Nagyon szeretem.Az illata isteni, rendesen megtisztítja az arcomat, és utána mattabb lesz a bőröm.Nekem pattanásokat és bőr irritációt nem okozott.
Utoljára szerkesztve: 2013.10.15. 16:41 - 2013.10.15. 16:38
Micellás vizet szerettem volna venni, de sajnos pont abból nem volt a boltban. Nem akartam üres kézzel távozni, ezt választottam helyette. Persze a kettő a legkevésbé sem hasonlít egymásra, de mégsem bántam meg! Nagyon jó, imádom, hogy nagyn-nagyon enyhén csíp (én ezt szeretem egy tonikban) és rendkívül jól tisztít! Érdekes az állga, teljesen vízszerűnek tűnik a flakonban, mégis kissé olajosnak érzem a bőrömön, de mégsem zsírosít!Negatívum, hogy a csomagolásából (talán formájából adódóan) egy kicsit mindig bénázok és sosem annyi megy a pamacsra, amennyi kéne. De gyakorlat teszi a mestert! :)Újra fogom vásárolni, ha elfogy!