Ezt a terméket már nem gyártják!

L'Oreal Paris

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Lemosók, Tonikok
Kiszerelés:   200 ml   Bőrtípus:   Száraz, Normál
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek   Bőrprobléma:   Túlérzékenység

A krémet és az összetevőket feltöltötte: matine91, Módosítva: 2022. november 2.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   200 ml
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek
Kategória:   Lemosók, Tonikok
Bőrtípus:   Száraz, Normál
Bőrprobléma:   Túlérzékenység

alexa12
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

Babooca

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2019. augusztus 22.

Ajándékba kaptam anno még 2014-ben. Elkezdtem szépen használni, a csuda finom illata erősen vonzott, bár még a 4.használatnál is sikerült ezt a zselés anyagot a padlóra löttyintenem, folyatnom véletlen. Nagyon nehéz adagolni. A hatása nem kiemelkedő, kis BB krémet kellett volna lemosnia a kézfejemről, de nem jött le vele tökéletesen. Arcmosások utáni frissítő tonikként alkalmazva pedig pattanásokat okozott (utoljára 2011-ben voltak :( ) és tudom, hogy csak nagy nehezen fognak elmúlni. Pár napig még próbálkoztam vele, de nagyon szárít és ugyebár pattanásosít is, így csüggedten de megváltam tőle. Kombinált, zsíros bőrömön fura, ragacsos réteget hagy. Nem éppen kellemes, rosszabb, mint a micellás víz okozta ragacsosság. Soha nem venném meg magamtól. Az illata annyira finom, hogy parfümben is elfogadnám, de túl nagy árat fizetek azért is, hogy az benne van, meg mellé még sok más, érzékeny bőrrel szembeni ellenséges összetevők miatt. A szemkörnyéket csípi.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. augusztus 22.

Katarhtic

2017. február 16.

Én is akciósan vettem, teljesen elégedett vagyok vele. :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. február 16.

Én is akciósan vettem, teljesen elégedett vagyok vele. :)

mse02

2017. február 15.

Olyan finom illata van, oda vagyok érte, nagyokat szoktam szippantani belőle.
Mindemellett jól tisztít és én úgy érzem, hogy nyugtatja is a bőröm.
Leárazva vettem 1,10€ féláron, de oda adnám érte a teljes árat is szívesen, jó vétel volt.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2017. február 15.

Olyan finom illata van, oda vagyok érte, nagyokat szoktam szippantani belőle.
Mindemellett jól tisztít és én úgy érzem, hogy nyugtatja is a bőröm.

beautybeauty

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2015. április 20.

Nagyon szeretem.
Az illata isteni, rendesen megtisztítja az arcomat, és utána mattabb lesz a bőröm.
Nekem pattanásokat és bőr irritációt nem okozott.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2015. április 20.

Nagyon szeretem.
Nekem pattanásokat és bőr irritációt nem okozott.

vrozi

2013. október 15.

Micellás vizet szerettem volna venni, de sajnos pont abból nem volt a boltban. Nem akartam üres kézzel távozni, ezt választottam helyette. Persze a kettő a legkevésbé sem hasonlít egymásra, de mégsem bántam meg! Nagyon jó, imádom, hogy nagyn-nagyon enyhén csíp (én ezt szeretem egy tonikban) és rendkívül jól tisztít! Érdekes az állga, teljesen vízszerűnek tűnik a flakonban, mégis kissé olajosnak érzem a bőrömön, de mégsem zsírosít!
Negatívum, hogy a csomagolásából (talán formájából adódóan) egy kicsit mindig bénázok és sosem annyi megy a pamacsra, amennyi kéne. De gyakorlat teszi a mestert! :)
Újra fogom vásárolni, ha elfogy!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. október 15.

Újra fogom vásárolni, ha elfogy!

Hidratálók: Glycerin, Caprylyl Glycol
Vitaminok: Panthenol

Glycerin h 0 0

Denaturalt alkohol, ami egy olyan etil-alkohol, melyhez adalékokat kevernek, hogy emberi fogyasztásra alkalmatlanná váljon, de eredeti céljára felhasználható maradjon. A kozmetikumokban oldószerként (segíti a vízben nem oldódó összetevők keveredését pl. olajok és fényvédők esetén), sűrűség szabályozóként (viszkozitás csökkentő), fertőtlenítőszerként, habzás csökkentőként (a kozmetikum rázásra se kezdjen el habozni) és tartósítószerként használatos, valamint segíti a hatóanyagok jobb bejutását a bőrbe (DE! sajnos nem csak a hasznos hatóanyagoknak segít utat törni a bőr alsóbb rétegei felé, hanem az olyan bőrre káros összetevőknek is mint az illatanyagok). A denaturalt alkohol egy kis molekulasúlyú alkohol, ami bizonyos nézetek szerint szárító, irritáló hatással lehet a bőrre és elősegíti a szabadgyökök keletkezését, különösen ha az INCI lista első helyeinek egyikén található, más nézetek szerint viszont legtöbb erre vonatkozó kutatás in vitro volt, vagyis petricsészében nevelgetett sejteken, vagy izolált bőrmintákon, az életszerű helyzetekhez képest kimondottan extrém körülmények között vizsgálták például az ethanol hatását a sejtekre (ilyen kutatási anyag például ez és ez is.)

Bövebben a kis molekulasúlyú alkoholokról itt olvashattok.

Ph szabályozó segédanyag

Vízmegkötő, bőrjavító (skin conditioning agent) anyag. Kivonható növényekből, de előállítható mesterségesen is. Gyakran használják együtt tartósító összetevőkkel (mint pl. phenoxyethanol), mivel növeli azok antimikrobiális (mikroorganizmusok ( gombák, baktériumok) növekedését gátló)  hatását.

Az EDTA az ethylenediaminetetraacetic acid(etilén-diamin-tetraecetsav) rövidítése. Stabilizáló és segédanyagként használatos a kozmetikumokban, mely elősegíti, hogy a krém megőrizze állagát, illatát (enélkül az összetevők hajlamosak a víz ásványi anyagaival reakcióba lépni, nem kívánt változásokat okozva ezzel a krémben).

Panthenol eo I v 0 0

A pantoténsavnak  (B5 vitamin) kémiai szerkezetét tekintve az alkoholhoz hasonló formája,  B5 provitamin (a szervezet képes B5 vitaminná alakítani).  A kozmetikai iparban vízmegkötő (humectant), pőrpuhító (emollient) és nyugtató összetevőként használatos.  Allantionnal keverve enyhe égési sérülésre, nap által okozott leégés kezelésére is használják.

Ricinusolajból előállított felületaktív anyag és emulgeálószer.

Szőlőcukor és („sima”) cukor erjesztésével előállított természetes eredetű, Ecocert által is jóváhagyott sűrítőanyag, mely segít abban, hogy a folyós termék sűrűbb, zselésebb állagúak legyenek.