L'Oreal Studio Secrets Professional Magic Perfecting Base
Ár: | $12.95 | Kategória: | Sminkek arcra | |||
Kiszerelés: | 15 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | Bőrprobléma: | Egyenetlen bőrfelszín |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: UnVraiAnge, Módosítva: 2011. október 20.
Ár: | $12.95 | |
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | |
Kategória: | Sminkek arcra | |
Bőrprobléma: | Egyenetlen bőrfelszín |
Könnyű, selymes primer, mely tökéletes alapot biztosít a sminkeléshez. Csökkenti a pórusok méretét, feltölti az apró ráncokat és kiegyenlíti a bőr felszínét. Használatával megkönnyíthetjük az alapozó felvitelét illetve növelhetjük annak tartósságát. Nem komedogén, így minden bőrtípus számára remek választás. Bőrgyógyászatilag tesztelt!
Kiszerelés: 15ml
Háááááát..... Nekem tág pórusaim vannak ami miatt ezt megvettem és hát el-el fedegeti őket, de viszont ha már sminkelek rá még alapozóval akkor darabokba jön le amitől frászt kapok... Biztos nem fogok többet ilyet venni...

Ez számomra egy remek sminkalap. :) Nincs illata, ami nálam azért pozitívum mert nem szeretem ha csak a fejemen 5 fajta illat kavarog... Szuper könnyű az állaga, és így szuper kevés kell belőle! Erre nagyon nagyon oda kell figyelni. Valamint az eldolgozására is. Nekem is a technika vált be, hogy miután új beggyel felviszem az arcomra részenként, simogatom-simogatom ,megvárom míg oxidálódik, hogy selymes érzet maradjon utána, ne pedig az a csúszós, viaszos. Már így is egy nagyon kellemes érzet a bőrömnek, ami azért meglepő, mert az én extra érzékeny, vízhiányos bőrömet majdnem minden irritálja és húzza, legyen az Lemosó, arcradír, BB krém, stb... És z nagyon kellemes, aláhidratált érzetet ad, valamint lemosás után sem húzza az arcomat. Az alapozót hihetetlenül jól megtartja! Komoly ráncaim nincsenek, de azért ha nevetek látszik ez-az. :) Nem ül bele, nem húzza oda az alapozót, semmi ilyen problémám nincs vele. Szerintem tényleg az a lényeg, hogy keveset és jól felvinni. Csak kinek mi a kevés... Igen, az ára elég borsos, de majd akkor leszek felháborodva, ha hamar elfogy, még most nem! :)))

Sziasztok! Én használom ezt a primert, sztem nagyon jó! Nyilván függ a bőrtipustól, hogy kinek, hogy viselkedik az arcán, de nekem az esetek 90%-ban rendben van!
Saját részre is használom, így kitapasztaltam, hogy nagyon kevés kell belőle, szinte csak a T-vonalban kenem fel jól eldolgozv a széleket, szépen mattít és "feltölti" a pórusokat, Dior forever alapozót használok rá, tökéletes az eredmény! Egész nap fent van!

Nekem ez is bevállt, talán mert nem vártam tőle csodát. Ad 1 selymes réteget és kevésbbé "kráteres" felületet, amire könnyebb felvinni az alapozót, de semmi esetre sem tudja azt helyettesíteni. Nem tudom a Glamourban miért írtak ilyesmit....

Mondhatni, hogy 4000 ft-ot dobtam ki az ablakon...Pedig mindig meg szoktam nézni mostanság vásárlás előtt a véleményeket, ez valahogy elkerülte a figyelmemet. Az okés, hogy az alapozó tartósabb vele, de a pórusokat nemhogy nem tünteti el, de még csak nem is finomítja (pedig az volt az elsődleges számomra a vásárlásnál). Megpróbálom elhasználni szemhéjpúder alapozónak, hátha....

Nekem is csalódás volt. A pórusokat nem tünteti el (persze nem szégyen az, ha vannak), a folyékony alapozó csúszkál rajta. Púder alá megfelelt, nem fényesedett ki a böröm alatta, sokáig megtartotta. Nem venném meg újra. :$

Én a DM-ben próbáltam ki a tesztert, olyan volt, mint az Avon bőrtónusjavítója (az újabb fajta, nem a régi, amitől opálos lett az arcom, azt szerettem), csak krémesebb-zsírosabb. Egyből gondoltam, hogy nem az én pattanásos arcomra találták ki. Ezek szerint másnak sem vált be. Egyre nagyobbat csalódok a L'Oréalban :(

Mivel az első primer krémem, nincs összehasonlítási alapom, így nekem az első pár bevetésen tetszett, az alapozóm is megmaradt rajta, és némileg javítja a bőrtónust. De aztán észrevettem, hogy meg jobban kifényesedik a bőröm egy idő után, mint nélküle, és én is kipattogtam tőle. Valóban nehéz, maszkos érzetű. Nem ez lesz a kedvencem.

nekem már kb fél éve megvan a termék de nem nagyon használom. egyáltlán nem váltotta be a hozzáfűzött reményeim. ha felkenem olyan mintha egy maszkréteg lenne az arcomon, igaz hogy selymes tapintású lesz a bőröm viszont az alapozó szinte elcsúszik rajta. a pórusokat nem tünteti el, nem is lesz egyenletes a bőr. nap végére alig vártam hogy lemoshassam. ki is pattogott tőle a bőröm.

Hidratálók: Aluminum HydroxideEmolliensek: Cyclohexasiloxane, Dimethicone, Aluminum Hydroxide
Szilikonok: Cyclohexasiloxane, Dimethicone
Tisztítószerek: Disodium Stearoyl Glutamate
Színezékek: Aluminum Hydroxide, Titanium Dioxide / CI 77891, CI 77491
Bőrjavító (skin conditioning) és bőrpuhító (emollient) anyag. A többi szilikonhoz hasonlóan könnyen kenhető és selymes érzetet hagy maga után. Nem szívódik fel a bőrbe, hanem a bőr felszínén védőréteget képez.
Sűrűbb állagú, szilikon alapú polimer, mely nem hagy nehéz érzetet maga után a bőrön. A kozmetikai termékekben alkalmazva könnyen kenhető, selymes érzetet ad, valamint megakadályozza a habzásukat. Mivel képes védőréteget képezni a bőrön illetve kitölti a finom vonalakat és ráncocskákat, ezárt gyakran használják alapozókban. E szerint a tanulmány szerint az összetevő néhány esetben képes megóvni a bőrt a kontakt dermatitistől, például az SLS által indukálttól.
Felületi hártya képző, elektromos töltődést megakadályozó, a krémeket homogénné tevő segédanyag.
A CosIng besorolása szerint tisztítószer, felületaktív anyag, bőr- és hajkondícionáló, mellyel leggyakrabban alapozókban, fényvédőkben és hidratálókban találkozhatunk.
Egy alumíniumból előállított mesterséges összetevő, ami a CosIng besorolása szerint átlátszatlanná tevő, bőrvédő, vízmegkötő és sűrűség szabályozó anyagként használnak. A gyakorlatban az összetevőt az INCIDecoder szerint sokkal inkább pigment technológiákban használják: egyrészt a Titanium Dioxid-on védőréteget képez, ami stabilabbá teszi a fényvédőt, másrészt "fordítva" használva (vagyis nem bevonóanyagként, hanem alapanyagként, amit másik pigmenttel bevonnak) növeli a pigmentek színezőképességét.