Hajápolók

L'Oreal Paris Stylista Hajformázó Göndör Hajra #Curls

3.3
Hozzáadva 2023.05.31.by

Melpomene21

• definiálja a hullámos haj formáját és struktúráját
  • megkönnyíti a frizurakészítést
  • szükséges módon táplálja és hidratálja a hajat
  • fényessé és természetesen rugalmassá teszi a hajat
  • akár 48 órán át védi a hajat a kreppesedéstől

2023.09.21. 13:30

Illata valóban nagyon kellemes, szépen dúsítja a hajamat és nagyon szép fürtjeim lesznek tőle. Viszont nem tartós az eredménye és másnapra ragacsossá teszi a hajam és elnehezítí. Zsírosabb is a hajam mióta használom. Nekem sajnos vegyes érzéseim vannak így vele kapcsolatban. Frissen használva jó-jó, aztán pedig jönnek a negatívumok.

2023.05.31. 15:55

Igazi csodaszer göndör hajra. Nedves hajra hajhab használata után lassan szoktam beszárítani csodás fürtjeim lesznek. Csak is ajánlani tudom.

2023.04.04. 14:03

Az illata kellemes, dúsítani dúsította a hajam, de nem lett göndör. Abszolút nem éri meg az árát.

2022.10.18. 19:05

Az illata kellemes, könnyen elérhető, nem id drága. Én kifejezetten hullámfrissítésre vettem, ha nincs túltolva, akkor működik is, de ha egyetlen spriccel több kerül fel, már ragacsosra vattásít, gyapjasít. Viszonylag rövid a hajam, és a spriccfej eléggé szétszórja az anyagot, úgyhogy előfordul, hogy a hajvonalra, a bőrömre is kerül, és nálam itt a gond. Ekcémára hajlamos a bőröm-egy krém hozta elő jópár éve-, és sajnos ez berobbantja. Néhány hétre félretettem, amíg helyreállt és megnyugodott a bőröm, ma újrapróbáltam, már sebesedem:(

2022.09.17. 22:32

Nem sok semmit csinál az amugy is göndör hajammal. elfújkáltam már kb a 2/3-át, várom, hogy elfogyjon.. biztosan nem veszem újra.

2022.03.25. 12:23

Sajnos erre is azt kell írjam, hogy nem vált be. Nagyon jó illata van, de borzasztóan kiszárította a hajamat.