Sminkek szemre

Hozzáadva 2024.03.02.by

scisneros

6,4 ml

2023-ban megújult változat!

Fekete színű dúsító és hosszabbító szempillaspirál. Megújult formula, amely kevésbé szárad ki. Mennyeien dús és feltűnően hosszú szempillák a rostokban gazdag dúsító spirálkefének köszönhetően. Lágy, krémes formula ápoló olajokkal a kellemes felvitelért, érzékeny szemekre is.

2025.03.09. 20:32

Kb. 7 éve csak ezt használom, szépen retegezhető, nem ragacsos, sokan dicsérik a szempilláimat. Nem szárad ki idő előtt, minden napi használat mellett kb. 5 hétig elegendő, 3 rétegben használva.

Utoljára szerkesztve: 2025.01.07. 14:39 - 2024.12.16. 17:20

sajnos elég nagy a kefe és emiatt könnyen össze lehet kenni a szemhéjat, de amúgy sokat kell felvinni, ez nem az ami pár húzás alatt beteríti a pillákat, ha ezzel csinálom a pilláimat akkor valszeg nem sietek sehova. természetes és csini az eredmény egyébként. gyorsan szárad mind a pillákon, mind a tubusban, nem éri szerintem meg a 3 hónapot, előbb be fog száradni, pedig nem pumpálom. ehh, its ok...

Utoljára szerkesztve: 2025.01.07. 14:40 - 2024.11.04. 11:52

Sikerült kedvezményesen megvásárolnom. Ez a szempillaspirál viszont számomra megéri a teljes árat. Hozza amit ígér,valamint nem pereg le még a nap végén sem.

Utoljára szerkesztve: 2025.01.07. 14:40 - 2024.06.29. 17:08

Az utóbbi időben ez a legjobb szempillaspirál, amit próbáltam. Az utóbbi pár évben a legtöbb szempillaspirál irritálja a szememet, de ez nem. Nem érzem azt, hogy alig várom, hogy lemoshassam, el is feledkezek róla, hogy ott van. Az én példányom az elején sem vett fel túl sok festéket, nem maszatolódik, nem pereg. A keféje is tetszik, én szeretem ezt a formát és nagyságot. Plusz pont, hogy van egy papírcsomagolása is, így nem tudják a boltban felbontogatni.

Utoljára szerkesztve: 2025.01.07. 14:40 - 2024.02.21. 15:24

Nekem ez volt a kedvenc spirálom mióta megjelent, évi 4-5öt elhasználtam, de utóbbi időbe mintha romlott volna a minősége. Nagyon hamar elhasználódik és pereg le. Valószinüleg mostmár nyitni fogok más irányába is ami tartósabb

Utoljára szerkesztve: 2025.01.07. 14:40 - 2023.12.23. 17:54

Jól működik, a felvitelnél kicsit csomósodik, de nem maszatolódik el, tehát pandásodásra való hajlam esetén is használható. Nem lett a kedvenc spirálom, de nem lehet tőle elvenni, hogy jól teszi a dolgát és szépen kiemeli a pillákat.