Bőrtípusok: bőrtípusok, száraz, and normál
Bőrproblémák: bőrproblémák and túlérzékenység
Lemosók, Tonikok
Lelőhely: Patikák

La Roche-Posay Toleriane Arctisztító Krém

4.4
Hozzáadva 2017.10.19.by

ursuska

200 ml és 400 ml

Tisztító hatékonyság a bőr szárítása és irritálása nélkül. Különleges textúra a bőr súrlódásának minimalizálásáért. 4 ápoló hatóanyaggal a komfortérzet fokozásáért már az első használat után.

• Csak a tisztításhoz és sminkeltávolításhoz szükséges összetevőket tartalmazza.
  • A lágy, tejszerű textúra fenntartja a bőr természetes nedvesség- és lipidtartalmát, valamint segít a bőr barrier védelmében.
  • Cocobetaine-nal, egy gyengéd, tisztító hatású felületaktív anyaggal, valamint 4 ápoló összetevővel.
  • Tiszta formula: szappanmentes, illatanyagmentes, tartósítószer-mentes.

2025.01.13. 10:21

Nagyon kényes bőröm van, főleg az orromon kezelhetetlen néha, állandóan piros és száraz volt, hámlott. Megrendeltem ezt és a toleriane ds "társát" (ez egy koncentrátum). Körülbelül három hete használom ezt a kettőt, de ég és föld a különbség. A mitesszereket teljesen felszámolta, a bőröm puha, az orrom ismét fehér, amit azért nem hittem volna, hogy látom még így valaha. xd (körülbelül 6 éve küzdök vele, mert eddig semmi nem használt igazán) Úgyhogy én nagyon megvagyok vele elégedve, és naggggyon remélem, hogy mivel ilyen jó nem fogják kivonni a forgalomból a későbbiekben. Tényleg ajánlom akinek érzékenyebb a bőre adjon neki egy esélyt.

2024.05.21. 07:40

Elhasznaltam egy flakonnal. Nagyon kellemes a bőrnek, es kiados is, de mivel nekem nem erzekeny a bőrom, nem veszem ujra. Megadom az 5csillagot, mert az osszetevoi es formulaja miatt abszolut szuper lehet erzekeny borre vagy serult barrierre

2024.04.20. 21:50

Már számos arclemosót kipróbáltam, de számomra ez a legjobb. Nem habzik, nagyon kellemes hígabb krémes textúrája van. A bőrömet korábban zsíros típusnak gondoltam, mivel egy pillanat alatt extrém olajos lett; és ehhez passzoló termékeket használtam. A probléma nem oldódott meg, így elkezdtem normál/száraz bőrre való termékeket próbálgatni, és számomra meglepő módon a zsírosodás azonnal csökkeni kezdett. Feltehetőleg a bőröm már a szárító termékek hatását kompenzálta az extrém olajosodásával :( a bőröm emellett gyerekkorom óta érzékeny (ekcéma, rozacea, allergiák), ezért arra mindig figyelek, hogy ennek megfelelően válasszak termékeket.A Toleraine lemosó használata után a bőrömet tisztának és hidratáltnak érzem. A lemosó után szérumokat használok (más márkáktól), majd a Toleriane sensitive krémmel zárom a rutinom - ez a kombináció szépen megnyugtatja, feltölti a bőröm, és reggel kipihent, nyugodt bőrrel ébredek :)

2023.11.26. 11:06

Elhasználtam egy 400 ml-es kiszerelést, és nagyon szerettem. Mivel pumpás, könnyű használni, szerintem higiénikusabb is. A niacinamid miatt féltem kicsit tőle, mert szérumként nekem mindig pattikat okozott. De ebben hatásos, nem szárít, nem irritál, szépen tisztít. Miután elhasználtam, kipróbáltam más parfümmentes tisztítókat is mindenféle árkategóriában, de visszatértem hozzá, eddig ez vált be nekem leginkább. Nem a legolcsóbb, de nagy kiszerelés és nagyon sokáig elég.

2023.02.28. 09:45

A legjobb arclemosó, amit valaha használtam. Nyugtat, hidratál. Hosszú évek óta kerestem arclemosót a szuper èrzékeny rosaceas bőrömre, hiába. Mindegyik irritált, szárított, vagy durván begyulladt a bőröm utána. 9 hónapja használom. Nagyon sokat segített a bőröm állapotán.Soha nem irritált - kicsit féltem a benne lévő niacinamid miatt - de szerencsére alaptalanul.Ha épp belobban a rosaceam az arcmosás előtt mindig megnyugtatja.

2022.11.21. 08:55

Féltem tőle, de mindig félek lemosót váltani...Most megérte kockáztatni, valóban érezni, hogy hidratál, nyáron talán nekem is sok lenne.Lemosás után is érezni, hogy hidratáltabb az arcom, de az egyéb szérumaim, krémeim ugyanúgy szivódnak fel, teszik a dolgukat. Hogy újravásarolom e, azt az dönti el, hogy januárban vagy februárban fogy e el. Én naponta 2x mosogatom el magam, egy nyomás bőségesen elég.