La Roche-Posay Toleriane Teint Arcpirosító
Ár: | 6000 Ft | Kategória: | Sminkek arcra | |||
Kiszerelés: | 5 g | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | patikák | Bőrprobléma: | Túlérzékenység |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: sigma, Módosítva: 2022. október 28.
Kiszerelés: | 5 g | |
Lelőhely: | patikák | |
Kategória: | Sminkek arcra | |
Bőrprobléma: | Túlérzékenység |
Természetes, üde ragyogás a bőröd számára. A Toleriane arcpirosító mikrofinomságú púder állagának köszönhetően kényelmesen használható és hatása tartós. Az új szivacs biztosítja a pirosító rendkívül kíméletes és pontos felvitelét érzékeny bőrön is. A tesztelésben résztvevő, érzékeny bőrű nők 100%-a úgy véli, hogy a pirosító kellemes bőrérzetet biztosít.
2 árnyalatban kapható
Red 7 / CI 15850
Mica
VÁSÁROLD MEG
Állapot: Egyszer próbált
Ajándékba kaptam, de újravevős lesz. Igazi csodaszer. Nagyon egyszerű, de praktikus csomagolás, benne kis tükör és egy kis párnácska. Nem azzal viszem fel a pirosítót, hanem a Clinique pirosító ecsetével, de napközbeni újraigazításra jól jöhet. Az állaga nekem a Benefit pirosítók selymes és selyemfényű állagát idézi, bár a Benefit pirosítók közül többnek változtatták az összetételét és már nem olyanok, amiért beleszerettem a márkába. Ez a pirosító viszont mentes a tolakodó illatanyagtól, diszkrét színt és selyem fényt ad az orcáknak. Nem poros, nem ül bele a ráncokba és nem lesz bohócfoltos az arcom. Pigmentált, de mégis diszkrét, építhető, de nagyon szép, kifinomult sminket lehet vele készíteni. A La-Roche Posay Toleriane Teint Mattifying Fixing Powdert viszem fel fölé ecsettel egy leheletnyi rétegben, így egész nap tart és szép, egészséges fénye és színe van az arcomnak. Nekem a patikás termékek közül a La-Roche Posay termékei jöttek be a legjobban, ez a márka okozott a legkevesebb allergiát és csalódást. Az előbb említett púdere évek óta napi szinten velem van, épp most használtam el a hetedik kiszerelést. Ez a pirosító csak megerősíti a márka iránti rajongásomat.

Ez a top-top pirosito!
A sminkelesben a legnagyobb kedvenceim a pirositok, mert elkepeszto sokat dobnak a fako boromon, egeszsegesebbnek tunok toluk 😀 Viszont eddig az osszes pirosito amit probaltam mitesszereket, pattanasokat okozott azon a teruleten ahova felkentem. De ez vegre nem! A Rose Doré arnyalat gyonyoru.
La Roche-Posay Duo szinezett kremre kenem kozvetlenul, mielott teljesen beszivna a borom es igy nagyon tartos. Nem a szivacsaval, ecsettel hasznalom. Szeretem! ❤️

Ez a top-top pirosito!

Hidratálók: Magnesium Stearate, Caprylyl GlycolEmolliensek: Triisostearin, Caprylyl Glycol
Szilikonok: Phenyl Trimethicone
Színezékek: Magnesium Stearate, CI 77491, CI 77492, CI 77499, Titanium Dioxide / CI 77891, Red 7 / CI 15850
Más néven Talcum. Zsírkő. A zsírkő a természetben előforduló ásvány féle, melyet a kozmetikumokban leginkább por formában térfogatnövelő, töltőanyagként használnak. A CosIng besorolás szerint még bőrradírozó, összecsomósodást megakadályozó, átlátszatlanná tevő és bőrvédő összetevő. Bár felmerült a gyanú, hogy a zsírkő belégzése az esetleges azbeszttartalma miatt esetleg rákkeltő lehet, Paula Begoun szerint átfogó kutatások mutatják, hogy a zsírkő tartalmú kozmetikumok nem növelik a használókban a tüdőrák kockázatát. A folyamatban lévő viták és jogi problémák ellenére az azbesztmentes talkumot biztonságosnak tekintik a sminkben és a bőrápolásban, bár ajánlatos kerülni a laza por állagú talkumot a nemi szervek területén illetve sérült bőrön.
A CosIng besorolása szerint töltő- és sűrűség szabályozó anyag. Leggyakrabban sminkekben használják a micához hasonló tulajdonságai miatt. Állítólag a synthetic fluorphlogopite-ből gyártott pigmentek a micából gyártott természetes pigmentekhez képest több előnnyel is rendelkeznek: bár mindegyiket leginkább gyöngyházszerű, csillogó hatása miatt alkalmazzák a sminkekben a mesterséges pigmentmolekula mérete egységesebb és a belőle gyártott por természetes szennyező anyagoktól mentes. Ezen előnyöknek köszönhetően pedig a synthetic fluorphlogopite pigmentekkel többféle és jobb színhatás érhető el, mint a hagyományos mica pigmentekkel.
Szilikon féle, mely a dimethicone-nál szárazabb utóérzetet hagy maga után. A többi szilikonhoz hasonlóan bőr- és hajkondícionáló anyag. Habzásgátló tulajdonsága is van, vagyis megakadályozza, hogy a krém habozzon ha rázzák.
A Cosing szerint rengetegféle célra használhatják ezt a szappanszerű fehér port a kozmetikában. Csomósodásgátló, megfelelő állag előállítását segítő, színező, és bőr hidratációját elősegítő komponens a kencékben. A legtöbb hintőpor alapanyagai között ott találjuk, de sminkkészítményekben, alapozó krémekben is fontos alapanyag lehet.
Vízmegkötő, bőrjavító (skin conditioning agent) anyag. Kivonható növényekből, de előállítható mesterségesen is. Gyakran használják együtt tartósító összetevőkkel (mint pl. phenoxyethanol), mivel növeli azok antimikrobiális (mikroorganizmusok ( gombák, baktériumok) növekedését gátló) hatását.
Csillámpala. A kozmetikai termékekben csillogó hatást keltő ásványi összetevő. A mineral makeupok gyakori összetevője.