Megszüntették az Akneroxid forgalmazását Magyarországon
Rákkeltő benzoil szabadulhat fel a pattanáskezelő gélből.
sigma
Természetes, üde ragyogás a bőröd számára. A Toleriane arcpirosító mikrofinomságú púder állagának köszönhetően kényelmesen használható és hatása tartós. Az új szivacs biztosítja a pirosító rendkívül kíméletes és pontos felvitelét érzékeny bőrön is. A tesztelésben résztvevő, érzékeny bőrű nők 100%-a úgy véli, hogy a pirosító kellemes bőrérzetet biztosít.
2 árnyalatban kapható
2022.05.15. 07:54
Ajándékba kaptam, de újravevős lesz. Igazi csodaszer. Nagyon egyszerű, de praktikus csomagolás, benne kis tükör és egy kis párnácska. Nem azzal viszem fel a pirosítót, hanem a Clinique pirosító ecsetével, de napközbeni újraigazításra jól jöhet. Az állaga nekem a Benefit pirosítók selymes és selyemfényű állagát idézi, bár a Benefit pirosítók közül többnek változtatták az összetételét és már nem olyanok, amiért beleszerettem a márkába. Ez a pirosító viszont mentes a tolakodó illatanyagtól, diszkrét színt és selyem fényt ad az orcáknak. Nem poros, nem ül bele a ráncokba és nem lesz bohócfoltos az arcom. Pigmentált, de mégis diszkrét, építhető, de nagyon szép, kifinomult sminket lehet vele készíteni. A La-Roche Posay Toleriane Teint Mattifying Fixing Powdert viszem fel fölé ecsettel egy leheletnyi rétegben, így egész nap tart és szép, egészséges fénye és színe van az arcomnak. Nekem a patikás termékek közül a La-Roche Posay termékei jöttek be a legjobban, ez a márka okozott a legkevesebb allergiát és csalódást. Az előbb említett púdere évek óta napi szinten velem van, épp most használtam el a hetedik kiszerelést. Ez a pirosító csak megerősíti a márka iránti rajongásomat.
Utoljára szerkesztve: 2021.11.19. 11:21 - 2021.11.19. 11:20
Ez a top-top pirosito!A sminkelesben a legnagyobb kedvenceim a pirositok, mert elkepeszto sokat dobnak a fako boromon, egeszsegesebbnek tunok toluk 😀 Viszont eddig az osszes pirosito amit probaltam mitesszereket, pattanasokat okozott azon a teruleten ahova felkentem. De ez vegre nem! A Rose Doré arnyalat gyonyoru.La Roche-Posay Duo szinezett kremre kenem kozvetlenul, mielott teljesen beszivna a borom es igy nagyon tartos. Nem a szivacsaval, ecsettel hasznalom. Szeretem! ❤️
Rákkeltő benzoil szabadulhat fel a pattanáskezelő gélből.
A dús, beszárított frizura, a ragyogóan látványos smink újra reflektorfénybe került, és ki más állhatna a trend élén, mint Sabrina Carpenter?
Minden egyes nap másként fejezheted ki önmagad, miközben az illatod olyan egyedi lesz, mint az ujjlenyomatod.