anonymous
A Teint Idole Ultra Wear Camouflage erős fedésű korrektor erősen pigmentált, így rekord idő alatt segít eltüntetni a tökéletlennek látszó bőrhibákat. Rendkívül precíz adagolóval és egy erős fedésű formulával rendelkezik, így a legkisebb mennyiséggel is optimális eredményt érhetünk el.
2019.11.12. 15:19
Eladói unszolásra vettem meg a terméket a jól bevált Mac helyett. Hiba volt. Kis mennyiség kell belőle, kiadós, viszont iszonyú zsíros, ragad és nehéz szépen eldolgozni. A púder nagyon megragad rajta, “összerántja”.
2019.05.05. 12:52
Elöljáróban annyit, hogy igyekszem minőségi termékeket venni, inkább legyen kevesebb, de az normális legyen. Idő volt, míg megtanultam szépen eldolgozni ezt a korrektort, nekem nagyon nehéz volt az elején bánni vele. Szerintem szépen fed és ha egész nap viselem, akkor sem mozdul el, de vannak ennél sokkal jobb korrektorok, amik egyúttal akár olcsóbbak is.
2019.03.14. 16:46
Sherka mar leirt mindent, ami fontos ezzel a korrektorral kapcsolatban. Sajnos en is ugy vettem meg, a Douglasos elado tanacsara, hogy elotte nem jartam utana. A kezfejemen probaltam ki, ott tenyleg nagyon szep volt a fedese, viszont a szemkornyeken az olajosabb bor miatt vallalhatatlan. Egyreszt osszecsomosodik, masreszt tenyleg borzasztoan beleul az aprobb rancokba a kiemelve azokat. Nagyon zsirositja a bort, ugy csillog tole a szemem kornyeke, mint a Salamon t.ke :D Egyaltalan nem is tartos, ovatosan se szabad hozzaerni, mert rogton szetmaszik. Emellett nagyon draga is, egyaltalan nem eri meg az arat. Ket pozitivumot tudok vele kapcsolatban felsorolni: valoban eleg eros a fedese, foleg ket retegben (ami mondjuk max 1-2 ora mulva mar le is kopik) es nagyon kiados mennyiseg. Ennyi penzert sajnalom kidobni, de fogalmam sincs, mire fogom ezt a mennyiseget elhasznalni.
Utoljára szerkesztve: 2019.11.12. 15:25 - 2018.12.03. 17:09
Nem szívesen írom ezt, de ez tényleg pénzkidobás volt. Azért adok 2 csillagot, mert részben az én hibám is volt, hogy nem működött jól rajtam. Ez a kiadás mindenestre jó volt tanulópénznek, miért ne vegyünk úgy terméket, hogy nem próbáljuk ki előtte/nem olvasunk utána (ehgen, tudom..). A leírása alapján ez egy olyan korrektor, amit color correcting után kell használni. A pro-kontra lista:Negatívumok (ebből van több):- megfelelő színkorrigálás után sem fedi teljes mértékben a sötét karikákat (ha már magas fedésűnek van eladva, legyen is az, más kérdés, hogy időközben rájöttem, hogy nem kell vakolat a szem alá /se/). Ha éppen valamit mégis sikerül elfedni vele, az olyan maszkhatásúvá válik, hogy megbánom, hogy elővettem ezt a krémet;- a világosabb árnyalatok is nagyon sötétek;- nagyon ragad, beleül a szem alatti ráncokba;- gyorsan kopik.Pozitívumok:- arra rendkívül jó, hogy ha van egy apró pattanásom, azt szépen eltünteti, és mivel borzasztóan szárít, mire lemosom a sminkemet, már nincs is pattanás, de hát..khm.. nem ezt kértem :));- hihetetlenül kis mennyiség elég belőle és 12 ml, tehát akinek mégis bejönne, fél évig tuti, hogy kibírja, ha nem tovább, de tényleg, bár pontos infót nem tudok írni erről, mert az tutifix, hogy nálam nem fog elfogyni... :)) De hiába, ettől függetlenül nem gazdaságos, ha egyszerűen nem jó, ugye :).UD: Érthetetlen... Elajándékoztam az egyik barátnőmnek, mert nem akartam kidobni, hátha beválik, bár figyelmeztettem, és mondtam, hogy ha Neki se válik be, nyugodtan dobja csak ki szépen, ne nekem kelljen már. :) Szombat este le se tudtam venni a szemem az arcáról, kérdeztem, mi van rajta. Válasz: 5-5-5 miniatűr pöttyöcske a 2 orcájára és a homlokára. Nem hittem a szememnek. Egészségesen ragyogott az arca púder nélkül egész nap. Ok, hát van ilyen, ezek szerint Neki vettem. :) Tényleg csak ismételni tudom magam: érthetetlen, mindenestre boldoggá tesz a tudat, hogy találtam valakinek egy HG-t! (Aknés, zsírosodásra hajlamos bőre van, így még inkább nem értem, de hát nem kell mindent érteni ezek szerint.. :) )