Lattafa Ana Abiyedh Rouge EDP

4.2
Hozzáadva 2024.07.24.by

dandy

Fejjegyek: bergamott, kumquat, körte

Szívjegyek: illatozó muskátli, kardamom, koriander

Alapjegyek: ámbra, vetiver, velúr

Vásárold meg külső partnereinktől.

2023.06.21. 05:43

Én nem azért tettem szert rá mert Baccarat klón. Egyszerűen csak arab parfüm próbálkozásaim kezdetén vagyok, és szembe jött egy zárt parfüm csoportban, kihagyhatatlan áron, és gondoltam próbálkozásnak jó lesz. Utóbb jöttem rá, hogy ő Baccarat szeretne lenni. Van egy eredeti Baccarat mintám, és igen, Ana Abiyedh Rouge, Baccarat Rouge. Viszont Ana jobban tetszik. Orr barátabb valamiért, pedig abszolút BR. 10 órát simán kibír, teljesítménye jó, és annak ellenére, hogy az eredeti bár fantasztikus illat, mégis soha nem játszottam a gondolattal sosem, hogy nekem kéne belőle egy üvegnyi, Ana-t szívesen fújom fel, örülök, hogy van belőle majd egy egész üvegem. És igazából nem is érdekel hogy hasonlít-e, egyszerűen csak megszerettem önmagáért. Viszont ezen felbuzdulva Ana Abiyedh White-ja egy következő célpontom kipróbálásra, mert az Erba Pura illatot is nagyra becsülöm (féltve őrzök belőle is egy mintát), de hordani nem bírom. Hátha Ana ezt is megoldja számomra 😉🤗

2023.06.07. 06:55

Az "ötletgazda" Baccarat sosem volt a szívem csücske, nem rossz, de semmi extra - cukros tejecske, patika háttérrel. Azonban az utóbbi időben egyre többször csapott meg másokon az alapillata, az édeskés felhője, de jód nélkül, és valahogy könnyedebb verzióban. Gondoltam, talán valamelyik klón illata lehet, tegyünk egy próbát. Lattafa verziójáról nagyon meggyőző véleményeket olvastam, egy próbát megér címszóval megrendeltem. És igen, ezt éreztem oly' sokszor, finom könnyed édes tejhab, kis mentollal. Kifejezetten jó érzés, feldob, mégis megnyugtat. Elegáns, de van benne valami játékosság. Tetszik! Tartósságra nincs panasz, átlagos, hatósugara is megvan. Határozottan jó vétel, a Baccarat számomra kellemes jegyeit tartalmazza.

Utoljára szerkesztve: 2023.06.01. 10:35 - 2023.06.01. 10:35

Na eeeez! Egy az egyben Baccarat. Kicsit kórházas/gyógyszertáras, de leginkább borostyános. A jázmint, a keserű mandulát, és a sáfrányt is kiérzem. Egy nagyon füstös édesség a kórházban :D Sokan égetett vattacukorhoz szokták hasonlítani, egyetértek, és ehhez jön a kis patikás mellékzönge+a fás jegyek. Az üveg gyönyörű, minőségi. Összességében ezt az illatot nem lehet nem szeretni, annyira természetes hogy ezt a parfümöt szeretem, fura érzés. El nem tudom képzelni, hogy valakinek ne tetsszen, mégis nagyon különleges, nem mindennapi illatjegyekkel. Szexi, inkább női illat, minden alkalomra, minden évszakra. Nagyon boldog vagyok vele!

2023.03.20. 21:03

Szerintem finomabb mint a Baccarat!Nincs jódos mellék “szaga”.Rajtam nagyon sokan megdicsérik, közepesen tartós. Ára verhetetlen.

2023.03.17. 00:18

imádom a Lattafa parfümöket, és ez alól az Ana Abiyedh Rouge sem kivétel. az eleje valóban citrusos/jódos, de nagyon édesre és szexire szárad le. nagyon tartós!!! bőrön egész nap bírja, ruhán pedig napokig megmarad. szerintem az ára is teljesen korrekt ilyen jó minőség mellé, így mindenképpen 5 csillagot adok neki. tény, hogy elég népszerű ez az illat típus, de nem tudok senkit hibáztatni, ami jó az jó! emiatt nincs kedvem mindig ezt használni, azt veszem észre, hogy könnyedebb illatok után nyúlok.

2023.02.06. 19:12

Már vagy a 6. üveggel használom. Imádom, tartós egész nap kitart és mindenki dicséri.