Bőrproblémák: bőrproblémák and túlérzékenység

Lavera Basis Sensitiv Natural Deo Spray Pumpás

3.4
Hozzáadva 2015.04.10.by

babanyuszi

Bio varázsmogyoróval és bio rózsaesszenciával.

Német Na True minősítéssel. A hamamelisz és zsálya-kivonat szabályozza a verejtékképződést, az éterikus olajak finom, diszkrét illatot, ezáltal kellemes, magabiztos érzetet keltenek gész nap.

A Parfum, Limonene, Linalool, Geraniol, Citral, Citronellol és a Benzyl Benzoate természetes illóolajok.

Az összetevők ellenőrzött bio gazdaságból származnak.

2020.02.05. 19:46

Közepes hatású. A szagát nehezen viselem el. Kifújáskor fojtogat, szörnyű, tömény, erős. Várom, hogy elfogyjon, nem tervezem újravenni.

2016.01.12. 10:38

Határozottan csökkenti az izzadást. Mióta ezt használom, napi 1x, megszűnt a kellemetlen izzadságszag. Az illata nagyon erős, amikor kipermetezzük, igyekezzünk nem beszippantani. Mivel az alkohol a legelső helyen áll, és mivel már a bogarat beültették a fülünkbe, hogy ez így nem túl előnyös az egészségünkre nézve, (mert káros szabad gyökök képződhetnek) nem tudom teljes lelki nyugalommal használni. Pedig tényleg nagyon jó.

2015.04.10. 10:53

Nem bírok ki vele egy egész napot, sajnos pár óra elteltével előjönnek a szagok. Az izzadással kapcsolatban még nincs tapasztalatom, mert télen illetve tavasszal használtam.

2014.04.06. 21:01

Szeretem nagyon, persze izzad mellette a hónaljam, de megszoktam már.

2013.04.20. 11:58

Mivel természetes összetevőkből van, így nem izzadásgátló, csak mérsékli az izzadást. Tehát izzadni izzadok, de izzadságszagom nekem nincs. (Bár talán nem utolsó szempont, hogy izzadni egészséges és kell is.) Sportoláshoz is jó, én csak reggelente szoktam befújni magam, külön edzés előtt nem. Ruhán nem hagy foltot, ami azért fontos szempont. Az illata kicsit olyan, mint a pemetefű cukorkáé.Mindent összevetve azért nem egy csodaszer, de nem haszontalan és nincsenek benne mérgek.