Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
kemenysepro
Hajrögzítő hab, dús hatás és fény, extra erős tartás bio aloe vera és bio bambusz.
Kiszerelés: 150 ml
2012.12.21. 21:11
Nagyon jó tartást ad a hajnak, bár nem kevés kell belőle, hogy ezt elérjük. De mivel nem hajtógázzal működik, ezért nagyon gazdaságos, sokáig elég. Meg vagyok vele elégedve, egyedül az illatával nem, mivel nagyon lehet érezni a sör szagát, de ez szárítás után teljesen eltűnik. Persze lehetne kicsit olcsóbb is.
2012.02.04. 20:42
A hajhab nem hajtógázzal működik. Az összetevők egy része ellenőrzött ökológiai gazdaságból származik. A nedves hajra felvéve a haj könnyen szárítható, és formázható. Az illata kellemes, a haj nem nehezül el,nagyon szép fényes lesz és a nap folyamán nem lapul le.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.