Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

4.6
Hozzáadva 2015.03.10.by

satek123

Bio jojobával, bio aloe varával és Q10 koenzimmel minden bőrtipusra

Észrevehetően csökkenti az arcon az apró vonalakat és ráncokat. Könnyen beszívódik, hidratál.

Ellenőrzött naturkozmetikum NaTrue minősítéssel, vegán. Dermatológialiag tesztelt. 100 %-ban mentes szintetikus tartósítószertől, parabentől, szilikontól, paraffintól kőolaj származéktól. 100 %-ban természetew illatot, aromát tartalmazza.

2020.04.02. 12:13

Az eddigi legjobb arckrémem. Fél éve találtam rá a Müllerben, 2900 ft körül van azóta is. A Rossmann-ban 3900 ft körül. NEm tudom, hogy ez csak véletlen-e, és elárazták, de én 2900-ért veszem. Nagyon jól hidratál, hamar beszívódik, nem "ledörzsölődős". Több hónap használatm után mintha az apró ráncaimra is jó hatással lenne, bár ezt nehéz megítélni, mert még nem igazán vannak szerencsére.

2019.12.17. 22:04

Nagyon szeretem, nem zsíros, de mégis jól hidratál, könnyű. Nagyon finom természetes illata van, a szó jó értelmében. 2990 ft volt a müllerben. Újravevős!

2016.09.19. 15:41

Az illatát imádtam , nappali krémnek tényleg sok , mert egy elég gazdag , és tápláló krémről van szó , nemhiába éjszakai krém. Nagyon szerettem , megfelelően hidratált , nem hagyott ragacsos érzetet.

2016.07.19. 07:44

Rendkívül jó illata van, többek között ezért is esett anno erre a választásom. Éjszakai krémnek használom, mert nekem nappalra sok. Viszont éjszakára nagyon bevált, szépen hidratálja és feszesíti a bőrt.

2016.06.28. 10:09

Már fél éve használom ezt a krémet, nagyon könnyen beszívódik, kellemes az illata, nem zsírosodik a böröm töle és szemmel láthatóan simítja a ráncaimat. Nagyon elégedett vagyok!

Utoljára szerkesztve: 2016.03.03. 08:13 - 2016.02.27. 22:43

Nem tudom, hogy az enyém ugyanaz-e.. Q10 Anti-Falten Feuchtigkeitscreme pontosan a csomagoláson a neve, ezért lehet, hogy érdemes lesz külön termékként regisztálni. Tehát ezt a terméket 4,5 csillagra pontoznám, billenjen inkább 4-re a mérleg. Nem tapasztalom azt a hatást, amit elvárnék tőle (bőrfeltöltés, feszesítés, bőrtáplálás) és mivel nagyon érzékeny a bőröm, picit mintha ki is ütné tartós használat mellett. Tejes, szinte folyékony az állaga, könnyen beszívódik ugyan, de nincs meg az a bársonyos komfortérzet, ami egy hidratáló használata után jelentkezik. Mostanában ezt használom, egyrészt hogy elfogyjon, másrészt befürödtem a Lancome Visionnaire és a Shiseido Ibuki krémekkel, és ezt használom, amíg rendbe hozom a bőröm, ez ugyanis jóval gyengédebb a bőrömhöz fenti kollégáival ellentétben. Az illata viszont nagyon fincsi, azt nagyon szeretem, és árban is kedvező.