Megnyílt a jegyvásárlás a 4. Rossmann x Krémmánia Beauty Expóra
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
juditkaa70
Egy párperces, erőteljesen aktív maszk reggelre, mely üdévé, fiatalossá, ragyogóvá teszi az arcbőrt.
A C-vitamin egy csodálatos molekula, egyike a legaktívabbaknak: egyszerre nyújt azonnali, gyors segítséget, de hosszú távon is egyre hasznosabb. Sav formájában, 10%-os L-aszkorbinsavként hatásosabb a származékainál, de savként kell maradnia, ezért a Lixirskin olyan terméket készített, amit le kell öblítenünk, hogy ne hagyjunk savat egész napra az arcon. Gyors maszkként eltávolítja az oxidálódott faggyút és fehérjéket (így a bőr üde lesz), a szabadgyököket és szabályozza a melanin termelést. Segíti a kollagéntermelést és védi az elasztint. A fiatalos, üdén ragyogó arcbőrhöz reggelente szuper.
Jázmin és mandarin illatú.
Utoljára szerkesztve: 2025.02.12. 18:29 - 2025.02.12. 18:29
Azért írok véleményt, hogy kicsit elvegyek az illata rosszhírének éléből, mindenképpen megrendeltem volna az ígért hatása miatt, de az itt olvasottak után fel voltam készülve valami borzasztó szagra, mint pl a ligetszépe olaj ázott kutya feelingje, amit képtelen is vagyok használni..hát ezzel a maszkkal semmi gond nincs, parfümben is éreztem már bőven gyengébbeket és ezt legalább lemosás után egyáltalán nem érezni..remek termék.
2021.10.05. 20:10
A legellentmondásosabb termék,amit valaha használtam! A hatása kb olyan, mint amikor Foreo arctisztító géppel átmasszírozom az arcom:csodásan levisz minden elhalt hámsejtet, nem hagy filmréteget csak pihepuha bőrt varázsol….DE az illata(szaga) pffffhűű!! A lócitrom ehhez képest kellemes,ebbe hooool a jázmin és mandarin??!!🤦🏼♀️De ennek ellenére sem vonok le pontot mert szuper könnyen használható, gyorsan és hatásosan dolgozó kis paszta ez. Határozottan újravevős Azért aki nagyon érzékeny a szagokra előtte mindenképp szimatolja meg mielőtt kiad rá nagyobb összeget.
2020.09.27. 14:58
Nagyon szeretem, hetek óta használom és már látom az eredményt, szebb, üdébb tőle a bőröm. Minden reggel használom, egy borsónyi elég belőle, így szerintem sokáig ki fog tartani. Az ára húzós, de a hatása miatt megéri. Az illata nekem nem is tűnt fel, amíg nem olvastam itt a véleményeket :)
2020.05.19. 21:30
Az elottem levokkel kell egyetertenem, kiveve az illatban. Bar lehet annyira csodat tett a borommel, h ezert van, h nem vettem eszre, h büdös.
2020.04.28. 20:43
Kezdek beleszerelmesedni a tinamuba. Sok termékük már itt mosolyog rám a polcomról, de még annyi felfedezetlen csodájuk van. De ez a paszta imádnivaló!! Nagyon jó érzés reggel ezzel kezdeni a napot. Ragyogóvá, üdévé, frissé, rendkívül selymessé varázsolja a bőröm. Esténként néha egy pöttyintést belekeverek az éjszakai krémembe, biztos ami biztos alapon, hátha így jobban küzd a pigmentfoltok megelőzésében. A szaga tényleg érdekes, de én szívesebben kenek ilyet a bőrömre, mint egy agyonparfümözött arcápolót. Használata után jobban felszívódnak és jobban hasznosulnak a további szérumok és krémek - legalább is ilyen érzetet kelt. Szerintem nincs olyan bőr, aminek ne emelné a szépségfokát. Ja, és olyan jó ránézni és kézbevenni ezt a barackrózsaszín, vidám tubust.
2019.10.25. 05:08
C-vitamin rajongó vagyok,szerintem vmilyen formájában kötelező elemnek kellene lennie az arcápolásban.A szokásos szérumok után a Tinamutól kaptam mintát először.,egy szép balatoni reggel ,nyaraláskor ki is próbáltam,de a leírássl ellentétben fennhagytam,nem mostam le.Aznap nem volt gondom a fényvédelemmel(ejnye-bejnye).Nagyon jól működöt,beszívta a bőröm,puha maradt egész nap. Később rendeltem teljes kiszerelést,esti rutinban,pakolásként használom.Üdévé teszi a fáradt bőrt,,kicsit halványít,a pattanásokat lehúzza.Egyedüli hátrányként az illatát említem,borzalmas,,a trágyaszag kellemes vidéki feeeling ehhez képest.Mandarint,jázmint írtak,ha nem működne ilyen jól,azt hinném,megromlott.Ettől függetlenül újravevős termék,sokáig elég.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!