Lora 18 Részes Szemhéjfesték
Ár: | 290 Ft | Kategória: | Sminkek szemre | |||
Kiszerelés: | 10,5 g | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | fodrászkellékes | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: SlecckelMarine, Módosítva: 2012. november 8.
Kiszerelés: | 10,5 g | |
Phenoxyethanol
ta
Isopentyldiol
Mica
Mondhatni kislánykorom legelső szemhéjpúder palettái. Sok féle szín pici palettában, helytakarékos. A kis tégelyek amiben a szemhéjpúderek vannak elengedték a ragasztást és néhány már kiesett a helyéről. Nem pigmentáltak és nagy díva sminket sem lehet készíteni velük. De kislányként kezdésnek jó volt.

Juuj, ezt imádtam ezt a palettát!Nagyon szép színei vannak, használtam is jó darabig majd eltűnt.....Lehetett volna kevésbé potyogós és lehettek volna benne matt színek..csak emiatt vonok le pontot.Persze azért gagyibb, mint mondjuk egy Sleek paletta vagy Coastal Scents...

Nagyon meglepődtem hogy ez a kis 300 ft os paletta milyen jó! Gyönyörűek a színek, pigmentált, könnyű vele dolgozni. Tartóssága nem a legjobb. Első kis gyakorló palettának tökéletes

Régebben több alkalommal is megvettem.
Volt pár nagyon jó színe. Mai fejjel már nem venném meg, de még van egy tartalékba.
Időről időre mindig jön valami olyan ruha, amihez passzol benne a lila, vagy éppen a zöld..
Hasznos ha lapul egy ilyen is a sminkes doboz alján.

Régebben több alkalommal is megvettem.
Hasznos ha lapul egy ilyen is a sminkes doboz alján.

Egyszerű, olcsó termék, de én nagyon szeretem. Jól pigmentált, a színei fényesek, és tartósan fennmaradnak a szemhéjamon. A tizennyolc szín között találni natúrabb és vagányabb színeket is.

Ennyi pénzért nagyon nagyon megéri , tartós , pigmentáltak a színek és szépen lehet vele dolgozni . Az a vicces hogy nagyobb márkákat is kenderbe vág .

Nagyon szeretem, mert hihetetlenül pigmentàltak a színei. Elég olcsó is,de a minőségre az szuper.

Eszméletlenül olcsó és nagyon jó minőségű. Nagyon jól pigmentált, a csillogása tökéletes, alap nélkül is egész tartós, alappal az egész napot kibírja. Gyönyörű színei vannak, nagyon jó vele dolgozni. Mikor megláttam, kicsit szkeptikus voltam, először nem akartam 100 forintosból vett dolgokat kenni a szememre, de soha nem okozott irritációt, nem bánom, hogy elcsábultam. Teljesen meg vagyok elégedve vele :) (a probléma az, hogy ahol én vettem, már nincs ilyen, pedig a másik palettát is meg szeretném kaparintani - még csak a képen látható van meg)

Mind a kettő palettát be szerettem volna szerezni, de csak a képen látható volt meg az üzletben. Nagyon szép színek vannak benne, és mindegyik csillámos. A tartóssága is elég jó, néhány órán simán kibír. Mindenképpen be fogom szerezni a másik palettát is.

Nekem is pont ez a paletta van meg, teljesen meg vagyok vele elégedve. Szép sminkeket lehet vele csinálni.

Gyulladáscsökkentők: BisabololHidratálók: Caprylyl Glycol
Emolliensek: Ethylhexyl Palmitate, Dimethicone, Hydrogenated Polyisobutene, Caprylyl Glycol
Emulgeálószerek: Polyglyceryl-3 Diisostearate
Szilikonok: Vinyl Dimethicone/Methicone Silsesquioxane Crosspolymer, Dimethicone
Illatanyagok: Ethylhexyl Palmitate
Színezékek: Zinc Stearate
Tartósítószerek: Sodium Dehydroacetate, Phenoxyethanol
Pálmaolajból származó bőrpuhító, emolleint összetevő, melyet gyakran használnak natúrkozmetikumokban a szilikonok természetes alternatívájaként. A comedogén idexe 5-ből 4-es, így pattanásokra hajlamos bőrrel érdemes óvatosnak lenni az összetevővel. (További info: truthinaging)
A CosIng hivatalos besorolása szerint csomósodást megakadályozó, színező és sűrűség szabályozó összetevő. Leggyakrabban por állagú sminktermékekben találkozhatunk vele.
Ez egy átlátszatlanná tevő segédanyag, melyet kiváló fedése, nedvesség és zsírosság felszívó hatása miatt használnak kozmetikumokban, és kiváló bőrkondícionáló hatásáról sem szabad megfeledkezni.
Egy modern szilikonféleség (silicone resin silicone rubberrel bevonva), mely egy Estee Lauder szabadalom szerint egyedülállóan selymes és puha érzetet hagy maga után a bőrön, valamint képes vizuálisan a finom ráncok és a tág pórusok eltüntetésére is.
Kukoricából előállított keményítő. Sűrűség szabályozó, csomósodást megakadályozó (anticaking agent) segédanyag
Sűrűbb állagú, szilikon alapú polimer, mely nem hagy nehéz érzetet maga után a bőrön. A kozmetikai termékekben alkalmazva könnyen kenhető, selymes érzetet ad, valamint megakadályozza a habzásukat. Mivel képes védőréteget képezni a bőrön illetve kitölti a finom vonalakat és ráncocskákat, ezárt gyakran használják alapozókban. E szerint a tanulmány szerint az összetevő néhány esetben képes megóvni a bőrt a kontakt dermatitistől, például az SLS által indukálttól.
Mesterséges bőrpuhító (emollient) és bőrkondícionáló szer. Sűrűség szabályozó funkciója is van.
A Polyglyceryl-3 Diisostearate egy olyan vegyület, amit elsősorban ajakápolóknál és rúzsoknál használnak puhító hatása miatt, bár megtalálható a fényvédőkben, bronzosítókban, hidratáló krémekben és az anti-aging szérumokban is. (Forrás: truthinaging) A CosIng hivatalos besorolása szerint emulgeálószer.
Vízmegkötő, bőrjavító (skin conditioning agent) anyag. Kivonható növényekből, de előállítható mesterségesen is. Gyakran használják együtt tartósító összetevőkkel (mint pl. phenoxyethanol), mivel növeli azok antimikrobiális (mikroorganizmusok ( gombák, baktériumok) növekedését gátló) hatását.
Kamillából kivonható vagy mesterségesen előállítható anyag. Kiváló gyulladáscsökkentő, bőrnyugtató.
Természetes eredetű só, mely antimikrobiális tulajdonságai miatt tartósítószerként használt összetevő. Képes megakadályozni a mikroorganizmusok növekedését és szaporodását, így védi a kozmetikumokat a megromlástól. Már nagyon alacsony (akár 0,6%-os) koncentrációban is leállítja a baktériumok és gombák szaporodását, bár nem feltétlenül pusztítja el a már kifejlett mikrobákat.
Az EDTA az ethylenediaminetetraacetic acid(etilén-diamin-tetraecetsav) rövidítése. Stabilizáló és segédanyagként használatos a kozmetikumokban, mely elősegíti, hogy a krém megőrizze állagát, illatát (enélkül az összetevők hajlamosak a víz ásványi anyagaival reakcióba lépni, nem kívánt változásokat okozva ezzel a krémben).
Tartósítószer. Az egyik leggyakrabban használt, kevéssé irritáló. Világszerte engedélyezett a használata legfeljebb 1%-os koncentrációban. Bár a kozmetikumokban használt verzió csaknem mindig mesterségesen előállított, a Phenoxyethanol a természetben is megtalálható, például a zöld teában. (forrás)
Teljesen vízoldható, színtelen és szagtalan folyadék, melyet a kozmetikunokban elsősorban oldószerként használnak. Az összetevő gyártója szerint nem hagy maga után ragacsos bőrérzetét, valamint Sorbitollal együtt rövid távon képes megnövelni a bőr hidratáltságát, valamint lezárja a sérült hajszálak kutikulátját, ezáltal javítja a haj fényét.
Csillámpala. A kozmetikai termékekben csillogó hatást keltő ásványi összetevő. A mineral makeupok gyakori összetevője.