Ezt a terméket már nem gyártják!

Lovely

Ár:   459 Ft   Kategória:   Körömlakkok, lemosók
Kiszerelés:   8 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   Rossmann   Bőrprobléma:   --

A krémet és az összetevőket feltöltötte: nyinails, Módosítva: 2020. május 22.

Kiszerelés:   8 ml

Tiria

Kingucii

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2016. augusztus 22.

A Rossmannban le volt árazva 299 Ft-ra, ezért 3 db-ot el is hoztam belőle, egy zöldet, egy barackosat és egy rózsaszíneset.
Nagyon szép színűk van felkenve is.
3-4 rétegben vittem fel, eleinte csíkozott, de elegyenlítődött. Valóban kissé folyékony az állaga, de ezért nem vonok le csillagot, rá lehet érezni, mennyi mártogatás a megfelelő.

UPDATE: Szép cukorkás színűk van.(legalábbis amiket vettem) Raktam alaplakkot, fedőlakkot is, 3 rétegben vittem fel, mégsem bírta ki a második napot, lepattogott a körmömről, pedig valóban szép színe van. Így csupán 2*:(

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. augusztus 22.

Nagyon szép színűk van felkenve is.

csill87

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2016. július 4.

Ma vettem féláron leakciózva a zöld színt, gondoltam úgysincs még zöldem, díszíteni jó lesz. Kipróbálásként felkentem és két rétegben fedett, normálisan megszáradt, meg a színe is klassz. Mondjuk most rövidebb a körmöm, lehet hosszabb körmön elkél még egy réteg. Meglepődtem amúgy hogy egész klassz, mert volt már Lovely nude körömlakkom, amit kidobtam, annyira rossz volt... De ez normális minőségű.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2016. július 4.

nicolebunny

2016. május 12.

Egy barackos-rózsaszínes árnyalatot választottam, az üvegben csodaszép, és mostanság elég sok pozitív csalódás ért a Lovely termékeivel kapcsolatban, úgyhogy bátran dobtam a kosaramba. Hát, elsőre nem szerettem meg, sőt, kifejezetten felidegesített. Furcsa az állaga, az ecset sem a legjobb, túl sok festéket vesz fel, csíkos lesz a körmökön... Lassan szárad, folyik... Adok neki még egy esélyt, kipróbálom még egyszer, hátha én vagyok a béna (előfordulhat!! :D) és visszajövök update-elni ...

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. május 12.

Az összes összetevő funkció szerint lebontva

Alkoholok: Isopropyl Alcohol
Emolliensek: Dipropylene Glycol Dibenzoate
Illatanyagok: Ethyl Acetate, Isopropyl Alcohol

Szerves észtervegyület. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint illatanyag (jellegzetes édeskés illata van) és oldószer. Viszonylag nem toxikus, olcsó és könnyen illanó oldószernek minősül, ezért a körömlakkoknak, körömlakklemosóknak gyakori, nagy mennyiségben használt összetevője.

A butil-acetát elsősorban körömlakkokban használt oldószer.  Jól old különböző cellulózésztereket, a műkaucsukot és számos műgyantát. Felhasználják körömlakkok, körömlakklemosók készítésére és az illatszeriparban is.

A CosIng besorolása szerint filmképző anyag. Pamutból vagy faforgácsból nyerik, kénsavas közegben salétromsavval való reakció során. A nitrocellulóz mesterségesen előállított anyag, a természetben nem fordul elő. Rendkívül gyúlékony. Az anyag a legtöbb körömlakk fő összetevője, mivel kemény, fényes felületet ad a nekik.

Az izopropil-alkohol a legegyszerűbb szekunder alkohol. A CosIng besorolása szerint illlatanyagként, oldószerként, és fertőtlenítőszerként használatos összetevő.

Kis molekulasúlyú alkohol, ami bizonyos nézetek szerint szárító, irritáló hatással lehet a bőrre és elősegíti a szabadgyökök keletkezését, különösen ha az INCI lista első helyeinek egyikén található, más nézetek szerint viszont legtöbb erre vonatkozó kutatás in vitro volt, vagyis petricsészében nevelgetett sejteken, vagy izolált bőrmintákon, az életszerű helyzetekhez képest kimondottan extrém körülmények között vizsgálták a hatását a sejtekre (ilyen kutatási anyag például ez és ez is.)

Bövebben a kis molekulasúlyú alkoholokról itt olvashattok.

Felületi hártya képző, elektromos töltődést megakadályozó, a krémeket homogénné tevő segédanyag.

Szintetikus polimer. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint gél- és filmképző összetevő, vagyis csökkenti a kozmetikumok átlátszóságát és áttetszőségét.