RitaL
"Ebben az ellenállhatatlanul bizsergető testápolóban a krémes avokádóvaj és avokádóolaj keveredik a citromos bergamottal és a fenyőillatú tömjénolajjal, hogy egész nap friss és gyümölcsös maradhass. A rozmaringból és csalánból készült gyógynövényes forrázat ápolja a bőrt, a tápláló kakaóvaj pedig selymesen puhít."
2018.10.12. 05:54
Imádtam az avocado co-wash hajápoló illatát ezért vettem meg látatlanban, interneten keresztül. Nem bántam meg, egy az egyben az az illat. Sűrű, krémes nagyon tápláló krém. És én eddig még rosszul is használtam, azt hittem sima testápoló, pedig zuhanyzás közben kell használni mint a Ro's argan-t. Hát teljesen megtévesztett a magyar név :D de a lényeg úgy is működik csak kicsit nehezen szívódik be