moreka
Limitált kiadás
"Figyeld, ahogy a fürdőbomba két darabja pezsegve pattog a vízben a robbanócukornak köszönhetően, míg a vidám grépfrút- és bergamottolaj illata egy Tyrannosaurusznál is erősebbé varázsol. A bombába rejtett FUN gyurmaszappannal azt kezdesz, amit csak szeretnél: habfürdőként, szappanként és gyurmaként is használhatod. Ha barackos-epres fürdőcsodára vágysz egy csipetnyi levendulával, ez a húsvéti fürdőbomba a tökéletes választás."
2019.10.03. 23:34
Ajándékként kaptam a szüleimtől és a kádban kész kisgyereknek éreztem magam. Az illatokat nem annyira éreztem, viszont jó móka volt ez a FUN fürdő gyurma. Tökéletes felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.😂