Ezt a terméket már nem gyártják!

Lush Candy Cane Habfürdő
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Fürdőtermékek | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Lush márkaboltok, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: noxibaba, Módosítva: 2015. augusztus 28.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | Lush márkaboltok, online | |
Kategória: | Fürdőtermékek | |
Rózsaszín-fehér csíkos, cukorillatú habfürdőt, mely a hagyományos angol ünnepi nyalánkságra emlékeztet.
Édes, vaníliás illat, rózsaszín víz, egy csomó hab és abszolút minimális szárító hatás, részemről tökéletes, a héten ha arra járok meg is veszem az utánpótlást.

Imádom az illatát!!!!

Imádom az illatát!!!!

Igazából verem a fejem a falba, hogy megvettem egy illatosított, színezett, szulfáttal telenyomott adag sütőport. De ha megpróbálok elvonatkoztatni mindettől (nehezen megy), akkor azt mondom hogy kellemes az illata meg szín meg juhé, csak épp szárít, nem is kicsit kell utána hidratálni magam.

Annyira kellemes és csajos!!

Annyira kellemes és csajos!!

Nagyon édes illat, de kellemes összhatás!

Nagyon édes illat, de kellemes összhatás!

Az egyik kedvenc Lush habfürdőm, már többször vettem. Hatalmas hab, finom illat, puha bőr utána. Csak dicsérni tudom. Én négy-öt alkalommal szoktam egy tömböt elhasználni, de még így is hatalmas a hab.

Többször is vettünk már, a lányaim nagy kedvence. Igazi csajos cucc! Rózsaszín víz, fehér habbal, ami tényleg sokáig megmarad.

Nagyon szeretem az illatát. Iszonyatosan finom és puha habot képez :) És nagyon sokat!
A vizet halvány rózsaszínre színezi. Puha és illatos marad a bőröm sokáig fürdés után. Fél óra fürdés után is még a fele hab mennyiség megmarad.

Tömény süti-cukorka illatú, szóval szerintem a negyede-fele is elég egy kád vízhez. A bőröm finom puha lett utána és még másnap is illatozott.

Meglepetésemre a rendelésemhez küldték ajándékba. Elég erősnek találtam az illatát, de a hatása kellemes.

Az összes összetevő funkció szerint lebontva
Emulgeálószerek: Sodium Laureth Sulfate, Cocamide DEAFényvédők: Titanium Dioxide
Tisztítószerek: Sodium Laureth Sulfate, Lauryl Betaine, Cocamide DEA
Illatanyagok: Parfum/Fragrance
Színezékek: Red 28 / CI 45410, Red 33 Lake / CI 17200
Szódabikarbóna. Lúgos kémhatású összetevő, mely a savas kozmetikumok ph-ját semlegesíti és ezzel kevésbé irritálóvá teszi őket. Az acne.org közösség szerint viszonlyag hatékony összetevő pattanások ellen is.
A borkősav káliumsója, a bor készítésének melléktermékeke. Cream of Tartarnak ("borkőkrémnek") is nevezik, de nem összetévesztendő a tartármártással☺. Az összetevővel gyakran találkozhatunk a Lush termékeiben, a márka leírása szerint az összetevőnek köszönhető a habfürdőik sűrű, krémes habja.
Kókuszból előállítható, tisztítókban, szappanokban és samponokban gyakran használt felületaktív anyag és emulgeálószer. Az SLS-nél gyengédebb, de hatékony tisztító anyag. Bár nagy mennyiségben az SLES is irritáló (az SLS mar kisebb mennyiségben is az), a kozmetikumokban található koncentrációban a használata biztonságosnak tartott.
Jól habzó felület aktív anyag, amivel leggyakrabban gyengéd samponokban, habfürdőkben és 2 in 1 termékekben találkozhatunk. (Forrás)
Kókuszolajból előállított összetevő, melyet tisztítószerként, felületaktív anyagként, habképzőként használnak a kozmetikumokban. Az összetevő az EWG, Paula Begoun és a Wikipédia szerint is gyakran okoz allergiát érzékeny bőr esetén. A Cocamide DEA rákkeltő hatásával kapcsolatban ellentmondó kutatások vannak, az EWG alacsony karcinogén kockázatot jelez az összetevőnél.
Kis mennyiségben sürítő, átlátszatlanná tevő segédanyag, nagyobb mennyiségben pedig fizikai fényvédő. A titanium dioxide mind az UVA mind az UVB sugarak ellen védelmet nyújt. Megfelelő védelmet biztosít a 290-350 nm hullámhosszú UV sugarak ellen, míg némi, de nem elégséges védelmet biztosít a 350-400 nm hullámhosszú sugarak ellen. Az egyik legsatbilabb és legbiztonásgosabb fényvédő összetevő. Kis hátránya, hogy "kozmetikailag" nem kellően elegáns, és hajlamos fehéres réteget hagyni a bőrön, amit nanomérte használatával lehet nagyban javítani. Lásd még Titanium Dioxid (Nano). (forrás)
A kozmetikumokban gyakran előforduló, lilás-piros színű szintetikus eredetű színezék.