Lelőhely: Lush márkaboltok, online

Lush Jilted Elf Testpermet

Hozzáadva 2021.10.13.by

Odil

"Játékos hangulatban vagy? Nyúlj ez után a pajkos illatkeverék után! A grépfrút fanyarsága és a fahéj fűszeressége felpezsdíti a véred. Ne hagyd ki idén karácsonykor!"

2022.12.28. 22:00

Először elég alkoholos, mintha egy jó erős forralt bor lenne, utána inkább olyan illata van, mint a szegfűszeges alma kompótnak. Nekem bejön, olyan mint mikor a karácsonyi vásáron már messziről lehet érezni a forraltbor és a puncs illatát. Elég tartós is, bár nekem inkább csak a ruháimon, a bőröm hamar eltűntette.

2022.11.23. 19:44

Ez az elf azt csinálja velem, hogy ha egyenesen ránézek, sose tudom megpillantani, de egész nap ott táncol körülöttem. Én csak picit a grapefruitot érzem, de nem sok mást. Körülöttem mindenki lelkesen szippantgatja, szilvás pite, frissen sült süti, karácsonyi gyertya... Én meg irigykedem, mert nem érzem 🙄 meglátom még, hogy jó-e ez így nekem.

2022.04.16. 20:38

Nagyon szeretem! Bánom, hogy leértékeléskor csak egyet vettem belőle már.. Amit teljes áron vásároltam már elhasznaltam, de szerintem a második flakont majd szeptember-október környékén kezdem csak meg. Számomra tökéletes téli illat! Olyan mint a fahéjas nestea szerintem 😁 5* és remélem idén is vissza fog térni

Utoljára szerkesztve: 2022.01.04. 05:43 - 2022.01.04. 05:21

Sokadik vakvásárlás a lushtól, de ez az első, amit nagyon bánok. Hát ez valami szörnyű. Legalábbis rajtam. Orrfacsaró citromos pasi SZAG és persze lerobbanthatatlanUp. Tudom honnan ismerős! Egy az egyben a l'occitane ezer éves narancsos fahéjas illata, amitől nagyon gyorsan megszabadultam

2021.12.10. 09:26

Volt ilyen illatú tusolózselémis, nem gondoltam volna első illatolásra, hogy ekkora kedvenc lesz.Unisex illat, egyszerre fűszeres- borsos, édes. Citrusos (lime), picit zöld.Frissítő, érdekes, pikáns.A testpermet minősége a megszokott a márkától.

Utoljára szerkesztve: 2021.11.19. 16:16 - 2021.11.12. 20:20

10 éve nagyon szerettem a Jilted Elf tusfürdőzselét, elképesztően örülök, hogy visszahozták ezt az illatot. Egyszerre gyümölcsös, fűszeres, fás, édeskés, tipikusan olyan illat, amit a leírása alapján soha nem választanék, de magamon mégis imádom. Uniszex illatnak mondanám, sőt, nekem erősen visszaköszön benne a Paco Rabanne 1 Million. A tartóssága simán vetekszik egy parfümével, a reggeli fújást kora este is érzem magamon. Nekem már újfajta szórófejjel érkezett, ami talán még az előzőnél is szörnyűbb, de testpermet lévén ezt elnézem neki. Update: Egy hét után összeszedte magát a szórófej, érdekes, hogy azóta sokkal inkább a fás jegyek dominálnak az illatában. Ha lehet, akkor inkább az előző illatot, és a gagyi szórófejet kérném vissza. :)