Megnyílt a jegyvásárlás a 4. Rossmann x Krémmánia Beauty Expóra
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
fodornoncsi
2016-os Valentin napi limitált kiadás
"Előre figyelmeztetünk, hogy minden valószínűség szerint lángoló szerelemre fogsz gyulladni a fair trade bio kakaóvaj iránt. Add át magad a bőrpuhító víz érzéki ölelésének, miközben a vajszívek mennyei hidratáló hatásukkal kényeztetik a bőröd. A csokis és narancsos árnyalatok örvénylésében a fair trade vaníliakivonat és a brazil narancs édes semmiségeket suttog, melyektől jókedvre derülsz. Az illat és a vidámság egész nap elkísér!"
2017.02.23. 11:12
Valentin napra vettem, szerintem nagyon szép volt, bár a szivek kicsit furák voltak, elolvadtak, és talán 2 oldódott ki belőle, de ezen kívül nekem nagyon tetszett :)
2017.02.22. 10:59
Elég sok fürdőbombát kipróbáltam már tőlük. Nekem tetszett. Jó illata van. Szép lett tőle a víz. Puha lett a bőröm. Utána is megmarad az illata relative sokáig. Szerintem ezen kívül nem is kell többet nyújtania egy fürdőbombának.
2016.07.06. 15:14
Mi is a szerelmesek napján próbáltuk ki. Nem győzött meg minket. Az illatára már nem is emlékszem, ha volt neki olyan, mert színe az nem sok. Jó, jó... fehér. :) A kis piros szív darabok meg szinte észrevétlenül elolvadtak. Csillog a víz, meg ugye olajos hatás... semmi extra. Nem ajánlom ha valami különlegesre és látványosra vágysz. (Arra egyébként ott az intergalactic bomb. ;) )
2016.05.14. 21:52
Valentin napra leptem meg vele a kedvesem - bár csak a limitált kiadás volt meglepetés, a fürdőgolyókhoz hozzá van szokva, mert valóságos megszállottjuk vagyok. Nagyon finom illatú, kellemesen selymes lesz tőle a bőr és ez sokáig így is marad.
2016.01.22. 17:47
Eszmeletlen! Nagyon finom narancsos illata van,feher lesz tőle a viz. Eszmeletlen cuki a viz tetejen a kis piros szivecskek,amik hamar elolvadnak,es piros potyi lesz beloluk. Szepen csillog a pezsges nem sokaig tart. Tenyleg nagyon jo valentin napra,mindenkinek ajanlom.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!