Ajakápolók

4.8
Hozzáadva 2016.08.01.by

dandelion

12g

"A jó öreg anyatermészet receptje alapján készítettük ezt az egzotikus, energetizáló balzsamot. Az extraszűz kókuszolaj, jojobaolaj és maracujavirág-olaj jóvoltából a keverék könnyen siklik az ajkadon, miközben csillogó fényt és pompás gyümölcsös ízt hagy maga után."

2018.01.04. 15:06

Noveremtol kaptam ajandekba, amikor eloszor jart a Lushban. Nagyon orultem neki, es izgatottan kezdtem el hasznalgatni. Szeretem az illatat, a fenyt amit ad a szamnak es egggesz jol hidratal is... mondhatjuk :D Viszont nem tetszik, hogy bele kell nyulkalnom, szoval nem szereznek be megegyet, de orulok, hogy kiprobalhattam.

2017.12.11. 11:25

Nagyon szeretem, szépen hidratál, diszkrét fényt ad a számnak. Ajándékba kaptam, ár érték arányban szerintem azért elég drága.

2017.02.06. 20:13

Gyönyörű fénye van az ajkamon, nekem személyes kedvencem, amióta használom szájfényre egyáltalán nincs szükségem. A lush ajakradírjával nálam sikerpáros. Nagyon kellemes az illata és az íze is. Szuper:)

2016.10.23. 23:51

Hidratáló hatását eddig nem tapasztaltam, de nem is volt rászükségem, úgyhogy erről nem tudok írni, viszont kellemes illatú és ízű, enyhén hűsítő hatású, fényes kis ajakbalzsam.