Szappanok

3.8
Hozzáadva 2021.06.23.by

Sundelion33

100 g

"Vidáman antibakteriális, zamatos és gyümölcsös! Szappanozd be magad ezzel az olívaolajos bázisú szappannal, és hagyd, hogy a szójatejes habok puhává és édesen rugalmassá mossák a bőröd."

2023.04.08. 11:06

Még nyár közepén vettem az édesen frissítő citrusos-rebarbarás illata miatt. Jól habzott és tisztított. Úgy vettem észre, hogy könnyebben olvad és emiatt kicsit hamarabb fogy el más szappanokhoz képest, ezek ugyananakkor kevésbé hidratáltak és voltak krémesek. Szóval érdemes figyelni rá, hogy ne kerüljön víz a tartójába. Egy kicsit a zuhanyt is megszínezte, de nagyon könnyen lejött, egyáltalán nem vészes. Tervezem újravásárolni, mert nagyon tetszik az illata. Mindenképpen a "kényeztető" kategóriába sorolnám. :)

2021.07.15. 11:57

Nagyon jó nyári gyümölcsös illata van, és nem szárít, mint a hagyományos szappanok, de tény, hogy gyorsan fogy. Fürdőpamaccsal habosítva viszont nagyon sok puha habot csinál, talán ez segít vele spórolni, én el voltam vele picivel több mint 1 hónapig kb.

2021.07.13. 14:34

Egy hét alatt szétázik a szappantartóban, én drágállok ennyi pénzt egy- max. két hétig használható szappanért. Egyébként nincs vele gond, teszi a dolgát.

Utoljára szerkesztve: 2021.06.27. 16:45 - 2021.06.27. 16:44

Az illata nagyon "zöld", kissé édes, de nem émelyítő, hanem amolyan természetes jellegű. Krémes, jól habzik, közepesen fogy. Sajnos eléggé berobbantotta az ekcémámat, amit egy másik szappannal tudtam rendbe tenni és csak utána tértem hozzá vissza (kissé félve), felváltva egy másikkal. Alkalmanként ezek után is éreztem enyhe viszketést éshúzódást, ha ezt használtam. Szeretem a márkát, de az újragondolt, átalakított szappankaival nem vagyok teljesen elégedett. Ellenben a régi forma és a minőség is jobb volt szerintem.