Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
Hoagirl
2014-es karácsonyi limitált kiadás
"Ez a hidratáló luxusfürdő hóvihart kavar a kádban, majd fehér habtakaróval borítja be a fürdőt és mindent csillogó arany ragyogással von be. Sok-sok hidratáló kakaóvajat és különféle rózsákból készült keveréket tartalmaz, s mindezt benzoin és a kasszia illóolaja egészíti ki. Kényeztető, könnyed, virágos illatában marcipános árnyalatok bujkálnak."
2016.01.24. 08:30
Ahhoz képest, hogy luxusfürdőként árulják, semmi extrát nem tud. Sem puhább, sem hidratáltabb nem lett tőle a bőröm, az illata is olyan semmilyen. Maradt a csalódottság és a csillámban úszó fürdőszoba.
2015.11.26. 14:42
Nagy nulla! Illat nulla, nulla hab és az egész adag szétpezsgett a vízben. Nulla csillám, semmi extra hatás. Az eladólányka egyetlen ígéretét sem váltotta be a termék.
2015.08.04. 08:01
Az illata kellemes volt, az arany csillám élvezetes fürdőzést adott, a bőröm pedig imádta! Egy hétig, mintha egész nap testápolóval kenegettem volna a bőröm, olyan puha volt.Száraz, viszketős bőrre csak ajánlani tudom. Ennek ellenére a párom gyűlölte, mert még a kád kisikálása után is kissé csúszós volt az olajtól, na meg a csillámok se tűntek el teljesen... jutott rá is néhány :)
2014.11.25. 17:27
Nekem egyáltalán nem jött be. Szétpezsgett a kádban, az illata elég gyenge volt, semmi extrát nem nyújtott, teljesen átlagos. Ennyi pénzért én többet vártam.