Fürdőtermékek

4.3
Hozzáadva 2015.05.13.by

ansu

100g

Ravaszul vidám és földobós habfürdő-kaland, dús, gazdag kakaó- és tonkaillatba öltözve. A grapefruit könnyedsége és a bergamottolaj lendít egyet a kedveden, a kakaó meg a tonka pedig lágyan és mélyen szól a szívedhez. A kókuszolaj és a sheavaj ápolja a bőröd, amíg a kádban csücsülsz.

2018.03.24. 07:18

Nagyon jó az illata, azonnal tudtam hogy ezt veszem meg :D Jó sok hab lett belőle, úgyhogy szerintem egyszerre elég a felét is elhasználni. Puha lett tőle a bőröm és nem fogta meg a kádat.

2018.01.28. 23:38

Az illata finom, tonka-kakaó nyamiság, de sok Lush fürdőgolyó elfogyasztása után arra az elhatározásra jutottam, hogy van a Lushnak elég nagy fürdőcucc választéka, ahhoz hogy ne kelljen azt a habfürdőt választanom, amitől majd sárga színű fürdōvízben kell áztatnom magam. Sajnos ez mindig zavar.

2017.01.29. 10:00

Juuuuj ezt nagyon szerettem!!! :D Az illata csodálatos, a színe is nagyon szép! Tuti veszek még belőle:-) Ja és nekem tök bejött a külseje, olyan kis cuki nyomott :D

2015.10.03. 16:10

Elképesztően jó illata van, első szaglásra beleszerettem, tervezem a tusfürdő változat beszerzését.Nagyon édes, de nem olyan fullasztó snow fairy-jellegűen , kellemes és megnyugtató.

2015.08.31. 10:32

Első Lush termékem. Imádom az illatát, ez volt az első illat ami megragadt az orromban, az összes cuccot végig szaglásztam a polcon hogy honnan jön ez a finom illat. A yuzu megfogott magának. :D A felét használtam el, nagyon jó az illata, puha a bőröm tőle, nem szárít, de ezen kívül semmi csoda nem történt. Az illata sem maradt meg sokáig. De persze néha-néha, mikor jól esik egy kis ejtőzés a kádban jó lesz ez. :)

2015.07.27. 18:43

Az illata tipikus édes, tömény Lush-illat, viszont fel lehet fedezni benne egy pici frissességet is, de sajnos sem a bőrön, sem a vízben nem érződik sokáig, nem is elég intenzív. Szerintem nem szárít, érezni a shea hatását. Amúgy rendben van, lehet hogy újraveszem már csak azért is mert most csak a felét használtam fel és kíváncsi vagyok milyen lenne, ha az egészet beledobnám a vízbe. :)