Luvia Golden Eyeshadow Palette Forever Matte Shades
Ár: | €24.95 | Kategória: | Sminkek szemre | |||
Kiszerelés: | 12 x 0,8 g | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Pirosarany, az összetevőket feltöltötte: dlrexqs, Módosítva: 2020. április 15.
Ár: | €24.95 | |
Kiszerelés: | 12 x 0,8 g | |
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Sminkek szemre | |
12 matt árnyalatból álló paletta, a nude árnyalatoktól a gyönyörű lilákig. Jól kombinálható színekkel könnyedén készíthetünk nappali, de akár egy komolyabb esti sminket is.
Vegán
CI 77492
CI 77499
Titanium Dioxide / CI 77891
sz
Borzalom ez a paletta, Rosszul pigmentált!
A színek elvileg gyönyörűek, a csomagolás szintén szuper ízléses és varázslatos. Sajnos a színek porolnak, és nagyon nehéz vele dolgozni alig tudom felkeni, felvinni a színneket a bőrre el satírozni. Tehát nem tudok nagyon megbirkózni vele. Szégyen.Nagyon kiábrándító!
Még nem volt Luvia Golden Eyeshadow palettám úgy döntöttem, hogy megrendelem. 2019- es vásárlásom, de minek? 😱
Az Arany szemhéjpúder paletta - használata :12 matt árnyalat található!
Hát a színek katasztrofális minőségűek.
Porol, különféle szemhély alapozóval, alapozó nélkül, aplikatorral más kefékkel, ujjakkal próbáltam ... de még akkor is, ha a szín (rendkívül gyenge pigmentáció, különösen az első 4 szín esetén!) !), maximum 3óra múlva minden eltűnik, vagy a sötétebb árnyalatok csúnyán összes mosodnak és bele ülnek a szemhéj redokbe, gyűrődésekbe.
Nagyon csalódott vagyok.
Na bumm!

Borzalom ez a paletta, Rosszul pigmentált!
Az Arany szemhéjpúder paletta - használata :12 matt árnyalat található!
Hát a színek katasztrofális minőségűek.
Nagyon csalódott vagyok.
Na bumm!

Antioxidánsok: Tocopheryl AcetateVitaminok: Tocopheryl Acetate
Emolliensek: Caprylic/Capric Triglyceride, Octyldodecyl Stearoyl Stearate
Illatanyagok: Caprylic/Capric Triglyceride
Színezékek: Manganese Violet / CI 77742, D&C Red 6 Lake, Ultramarines, FD&C Red 40 Aluminum Lake, Yellow 5 Lake / CI 19140, CI 77491, CI 77492, CI 77499, Titanium Dioxide / CI 77891
Tartósítószerek: Phenoxyethanol
Zsírkő. A zsírkő a természetben előforduló ásvány féle, melyet a kozmetikumokban leginkább por formában térfogatnövelő, töltőanyagként használnak. A CosIng besorolás szerint még bőrradírozó, összecsomósodást megakadályozó, átlátszatlanná tevő és bőrvédő összetevő. Bár felmerült a gyanú, hogy a zsírkő belégzése esetleg rákkeltő lehet, Paula Begoun szerint átfogó kutatások mutatják, hogy a zsírkő tartalmú kozmetikumok nem növelik a használókban a tüdőrák kockázatát.
Csillámpala. A kozmetikai termékekben csillogó hatást keltő ásványi összetevő. A mineral makeupok gyakori összetevője.
Kókuszolaj származék. Bőrpuhító (emollient), bőrkondícionáló és sűrítő hatású. Nem zsíros, könnyen kenhető, gyorsan a bőrbe szívódó anyag.
A CosIng hivatalos besorolása szerint sűrűségszabályozó és kötőanyag. Ragadós jellege miatt elsősorban rúzsokban és ajakápolókban találkozhatunk vele.
Lipid alapú szintetikus bőrkondícionáló szer, mely a kozmetikumokban emolliens és sűrűség szabályozó (viszkozitás növelő) funkciót tölt be. Sajtolt púderek kötőanyagként, szájfényekben és rúzsokban pedig konzisztencia szabályozókét találkozhatunk vele. A truthanaging szerint az összetevő gátat képez a bőr felszínén, ezáltal lasítja a bőr vízvesztését, vagyis óvja azt a kiszáradástól.
Tartósítószer. Az egyik leggyakrabban használt, kevéssé irritáló. Világszerte engedélyezett a használata legfeljebb 1%-os koncentrációban. Bár a kozmetikumokban használt verzió csaknem mindig mesterségesen előállított, a Phenoxyethanol a természetben is megtalálható, például a zöld teában. (forrás)
Bőrjavító anyag, mely egyben a krémben lévő tartósítószerek hatását is növeli. Gyakran használt parabének helyett tartósítószerként phenoxyethanollal kombinálva.
A tiszta E vitaminról többet itt olvashatsz.
Források: Leslie Baumann: Cosmetic Dermatology
Sminkekben gyakran használt lilás, rózsaszínes színű színpigment.
Szintetikus ásványi eredetű szervetlen kék pigment, amely alumínium és nátrium kettős szilikátjából és szulfátból áll. Árnyalata a kéktől (leggyakoribb - pl. ultramarin) az ibolya, rózsaszín vagy akár zöldig terjedhet. Különféle színes kozmetikumok, valamint testápoló termékek színének kölcsönzésére használják.
Vízben oldódó sötétvörös színű, a kozmetikai és testápolási termékekben korlátozás nélkül használható színezőanyag.
Más néven tartrazin. Szintetikus sárga színezék, melyet más színanyagokkal együtt is hasznának speciális színek eléréséhez. A tiszta tartrazinnak nincs ismert mellékhatása, kivéve azoknál az embereknél, akik szalicil-érzékenyek (aszpirin, bogyók, gyümölcsök); ezekben az esetekben intoleranciás tüneteket okozhat.