Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
szeliger
Gyengéd, krémes arctisztító, ami könnyed habbá alakul át, hatékonyan eltávolítja a sminket és a felesleges olajat, feloldja a szennyeződéseket, miközben azonnal és idővel is kisimítja a bőrt. A gazdag krém formula, sűrű habbá változik, amely nem szárítja a bőrt, egészségesnek tűnő, tiszta ragyogást hagy maga után. Az arclemosó hatékony és ritka japán bazsarózsa kivonatot, valamint hialuronsavat és 20%-os glicerint tartalmaz, amely segít megőrizni a bőr nedvességét, a bőr friss, rugalmas, puha lesz akár egy virágszirom és előkészíti az arcápolás következő lépéseire.
Utoljára szerkesztve: 2025.03.13. 19:26 - 2025.03.12. 21:36
Kifogástalan arctisztító. A termékcsalád olajos lemosója után második lépésnek szoktam használni. A vizes tenyerembe nyomok a gyöngyházfehér krémből két borsónyit, majd a tenyereimet összedörzsölöm és finom habot kapok. Az illatát is nagyon szeretem, friss, virágos illat. A bőrömhöz kíméletes, nem szárítja szét, ugyanakkor jól tisztítja. A szem környékén kis odafigyelésre van szükség, mert ha véletlenül a nyitott szemembe belekerül, akkor csípi a szememet, csukott szemhéjak mellett nem szokott gond lenni. Szeretem, már újra is vettem, öt csillag.