Sminkek arcra

Hozzáadva 2020.06.04.by

reka0122

10 g

Limitált kiadás

12 órán át tartó krémes, könnyű bronzosító púder. Egészséges fényt ad a bőrnek és selymes-lágy textúrával könnyed alkalmazást biztosít. Az eredmény lágy - bronzos megjelenés, púderes hatás és csillámok nélkül. Közepes építhető fedést és természetes, ragyogó eredményt nyújt.

2 árnyalatban kapható

2020.11.11. 15:18

Imádom, egész nyáron használtam. Nagyon szép a színe igazi napcsókolta hatást lehet vele elérni. Már majdnem krémes az állaga, nagyon szépen terül az arcon , nem narancssárga . Most már eltettem, fehér bőrőmön már sötét, de ahogy barnulok újból használni fogom. A doboza gyönyörű !

2020.11.11. 13:25

Nagyon jó bronzosító. Beige ing Beauty árnyalatban szereztem be, szépen eldolgozható, építhető. Nem túl meleg árnyalat, szerintem nagyon világos bőrre nem jó, de light/medium arcra tökéletes. A csomagolása már csak hab a tortán, igazán kis luxus minőséget kölcsönöz a fém hatású csomagolás a terméknek.

2020.08.29. 11:29

Nem vagyok rendszeres vásárló a MAC-nél, de a limitált kollekcióik mindig beindítják a nyálelválasztásomat, és ha nem sikerül legyűrnöm a késztetést, rendelést lesz a vége, ahogy most is. Tartottam tőle, hogy nem fogom szeretni, mert az állandó szortimentet képező bronzerekről nem sok jót írtatok, de ez... ez a bronzosító mesés! Tényleg krémesebb állaga van, mint egy átlagos por állagú terméknek! Nekem ez a gyengém, legszívesebben belefeküdnék. Pigmentált, szépen eldolgozható, komolyan ostromolja a No. 1. helyet a bronzosítóim között, pedig erős versenytársai vannak.A csomagolása szép - bár élőben nem olyan gusztusos ez a csorgó minta, mint a képeken -, de habkönnyű műanyag, ami ennyi pénzért halálos vétek. Azt is furcsállom, hogy egy ilyen nimbusszal rendelkező márkának a limitált kollekciói sokkal jobb minőségűek, mint az állandó termékeik, megint azt érzem, hogy hülyének néznek, de ez nem von le a bronzosító minőségéből.

2020.07.10. 17:13

A világosabb Beige-ing Beauty árnyalatban csaptam le rá egy akció keretein belül. Régóta ki szerettem volna próbálni a márkától bronzosítót, de igazából, amikor lehetett őket az üzletben próbálgatni, egyik sem győzött meg. Ennek a textúrája viszont nagyon bejön. Sokkal krémesebb a textúrája, jól pigmentált, így nem is nehéz vele túlzásba esni. Kis odafigyeléssel viszont gyönyörű hatást lehet veleelérni. Szépen eldolgozható és tartós. Számomra ez a limitált bronzer sokkal minőségibbnek tűnik egyébként az alapkollekció darabjaihoz képest. A szép csomagolás csak hab a tortán, de azt kell mondjam, hogy ez az eddigi legjobb bronzosítóm. Nálam veri a Marc Jacobs Omegáját is, pedig azt is nagyon szerettem. A bronzosító mániám sajnos határtalan, na de a lényeg, hogy valami ilyesmit vártam volna el a többi high end terméktől, amelyeket kipróbáltam. Annyi megjegyzésem van csupán, hogy talán több árnyalattal is kijöhetett volna ez a kollekció.