Skinimalizmus 2.0 – Amikor a kevesebb nemcsak több, hanem szebb is
Dius86
Dúsító sampon biotinnal, panthenollal, quinoa és lenmag proteinnel, valamint lóbab és naspolya levél kivonattal a vastagabb, dúsabb és egészségesebb kinézetű hajért.
Utoljára szerkesztve: 2018.09.30. 12:56 - 2018.07.03. 09:21
Pár alkalommal használtam még csak, de nagyon meg vagyok vele elégedve, jó illata van és nem zsírosodik tőle gyorsabban a hajam. A hajdúsító hatást még nem vettem észre, talán majd később.
2018.04.25. 11:11
Egy nagyobbfokú hajhulláskor kezdtem el használni, Biotin tablettával együtt. E kettő használatával szépen visszasűrűsödött a hajam. Én nagyon szeretem, többször újra vettem már.
2018.04.13. 08:55
Szintén Iherbről rendeltem. Gyümölcsös illatú, de egyben édeskés is. Éppen ezért IMÁDOM az illatát. :) A citrusos illat alatt tehát nem savanykás gyümölcsillatot kell érteni. Többször is használtam már, de nem folyamatosan, azaz nem mindig csak ezzel mosok hajat. A Dessert Essence (szintén Iherb) citromos, zsíros hajra való samponjával felváltva használom. Eszméletlen puha, fényes és dús haj az eredmény a használata után. Ha elfogy, biztosan újra fogom venni. Visszatérve még az illatára: valóban SPA-élményt nyújt. Ilyen sampont 1767 Ft-ért nem találni Magyarországon. Az Iherbnél gyakran van ingyenes szállítás, ill. "Shipping Saver" termék, amely által ingyenes a szállítás.
2018.02.24. 13:16
Nem rossz termék, jól tisztít, szépek az összetevői, viszont miután elhasználtam nem éreztem úgy ,hogy újra akarnám venni, hanem inkább még tovább keresgélek. Ettől függetlenül semmi gond nincs vele, de ahogy előttem is írták, olyan semmilyen. :D Ennél olcsóbban is volt már ugyanennyi hatás más sampontól.
2018.01.11. 22:30
Nekem olyan semmilyen. Különösebben rosszat nem csinál, de jót sem. Dúsító hatása rajtam 0 (de szerencsére eleve dús a hajam; lehet, hogy, akinek kevesebb van azon látszik valami?). A flakon hatalmas, úgyhogy nagyon sokáig elég. A citrusillat nagyon erős és szerintem kissé gyógyszeripari jellegű, de hajmosás után hamar elillan.
2018.01.04. 09:04
Nagyon megszerettem, bár sosem szenteltem túl nagy figyelmet a sampononak. A balzsamra és hajolajra midnig odafigyeltem, de valahogy a sampon olyan mindegy kategória volt nálam. Megrendeltem iherbről. Nagyon sokáig elég, imádom az illatát, rendesen felhabzik, így kevés is elég belőle. Nem szárít, nem nehezíti el a hajtövemet, mégis jól tisztít. Én még a dusító hatást is érzékeltem valamilyen szinten. Nagyon elégedett vagyok és ha nem lenne 6 különböző sampon a szekrényemben arra várva, hogy elhasználjam őket, tuti újravenném. :)
Ha volt már dolgod makacs pattanásokkal, bosszantó pigmentfoltokkal, vagy épp állandó kipirosodással, akkor jó eséllyel találkoztál már az azelainsav nevével, mint a top hatóanyagok egyikével, mely segít javítani a bőrállapotot.