Lelőhely: Neroli luxusparfüméria

Tarzicia

35 ml, 70 ml és 200 ml

Megjelenés éve: 2022

Fejjegyek: aldehidek, kalábriai bergamott

Szívjegyek: szagosbükköny, jezsámen, egyiptomi jázmin

Alapjegyek: fehér pézsma, szantálfa

46 800 Ft, 75 800 Ft és 148 000 Ft-tól

Utoljára szerkesztve: 2024.10.07. 07:38 - 2024.10.04. 14:03

Nagyon szép és kellemes, de nekem picit éles. Ebből a kategóriából nekem Valaya a favoritom.

2024.07.18. 05:20

Mintám van. Elsőre nem tetszett, csalódásnak tűnt, mondjuk nem is szeretem a jázminos illatokat. Aztán tettem vele megint egy próbát, utána viszont nagyon átjött. Fehér ruhás, elegáns , harminc feletti nő illata nekem. :) Tavaszra, nyárra tudom elképzelni, de csak napközben, nem estére. Nagy kiszerelésűt biztos nem fogok venni belőle, annyira azért nem szerelem, hogy hétköznapi parfümre ennyit kiadjak, de néha 1-1 minta biztos befigyel majd, amit majd elhasználgatok.

2024.02.23. 08:30

Érdekes, hogy a new yorki milliőt mindig ilyen citrusos-friss-ropogó tisztaságillatokkal (ld. DKNY) próbálják megfogni, soha nem jártam ott, de kötve hiszem, hogy ilyen illat lenne az uralkodó. Nekem tetszik ez az illat, valahogy harmónikus elegyet alkot minden jegy: a bergamott, az aldehidek is felismerhetőek, később kicsit virágosabb lesz. Semmi sem lesz uralkodó, nem fog bántani senkit és nem is szúrós, mégis olyan ropogós fehér érzetet kelt. Szilázzsal nincs gond tele lesz vele a szoba, a tartósság azonban nem erőssége.

2024.01.19. 12:11

Nagyon finom/nőies, jázminos tisztaságillat. Ami nem akar senkit zavarni hatalmas szillázzsal, illetve illat-kondenzcsíkkal. Viszont nagyon tartós, az ember aurájában 8-10 órát simán illatozik, és nagyon sok dícséretet kaptam már rá férfiaktól. :) Nem túl bonyolult, nem is beast mode, de néha nem is arra van szükség.

2024.01.16. 12:15

Abszolút diszkomfort érzet, férfias számomra. Alig vártam, hogy eltűntessem magamról.

2023.05.21. 17:28

Most jutott el hozzám minta formájában ez a finom illat. Elsőre nem is tudtam, hogy mit szagolok, csak a számot láttam és nem néztem meg a márkát. Esküdni mertem volna, hogy van benne gyöngyvirág is, de itt nem látom a felsorolt jegyek között. Az eleje a legkedvencebb részem, a bergamottos felütés, majd az aldehidek jönnek és tényleg egy finom tisztaságillatot vonnak az bőröm fölé, amolyan kék színűt. És hiába is van benne pézsma, az most nem teszi szúróssá az illatot, jó a balansz. Rajtam az aldehidek sokáig kitartanak, a szívjegyeket a jázminon kívül nem ismerem, sajnos. Viszonylag diszkrét illat, viszont számomra eléggé hasonló stílusú, mint a Chanel Premiere új kiadása, csak itt egy kevésbé virágos illatról van szó. Szóval "volt már" kategóriás, tehát nem igazán tűnik újdonságnak. Mosodásnak viszont nem szívesen hívnám, ott azért sokkal durvább illatok szoktak lenni! :) Szép-szép, nyáron kellemes is lehet, most is megjött már a jó idő hozzá! :) A mintácskával egyelőre elvagyok, viszont az ára miatt nagy valószínűséggel nem fogok rá beruházni, emiatt viszont most nem pontozom le.