Az AVON a drogérialáncok közt először, exkluzívan a dm polcain jelenik meg
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!
adelmus
Fejjegyek: mandarin, lime, bergamott, rózsaszin bors
Szívjegyek: tengeri jegyek, rózsa, patchouli
Alapjegyek: ámbra, pézsma, vetyver, cédrus, guajakfa
Utoljára szerkesztve: 2022.02.25. 19:17 - 2022.02.25. 10:37
Unisexnek nagyon férfias illat, nem is igazán könnyű sajnos. Ettől a márkától még soha nem jött be parfüm.Viszont,mint férfi parfüm,nagyon-nagyon jó.Szèp,könnyű férfias illat.
2021.06.04. 18:12
Nagyon nehezen döntöttem mellette. Nyári illatot kerestem, és ezt illetve a Crazy for oud illatot próbáltam a bőrömön. Mindkettő szuper, ez egy citrusosabb, simulékonyabb illat, a másik pedig füstösebb. Valahogy azzal nem tudtam összebarátkozni, ezt viszont iroda kompatibilis illatnak érzem magamon. Ami előnye, az a hátránya is az illatnak, mert szerintem nagyon hamar válik alig érezhetővé, ami egy drága illatnál szerintem hiba. Először azt hittem, hogy a 120 ml egy élet alatt se fog elfogyni, de terveim szerint sokat fogom ezt használni nyáron, megromlani tehát nem fog.
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.
Megérkezett az essence tavaszi sminkkollekciója, melyben szuper újdonságokat találhattok, legyen szó akár az ajaksminkről, akár az arc árnyalásáról vagy szemeink hangsúlyozásáról.