Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
Csillag2000
A krém klinikailag bizonyítottan 10 percen belül helyreállítja a bőr hidrolipid rétegét, és a felhasználói tesztek alapján akár 30 percen belül csillapítja a viszketést. A krém természetes összetevőivel gondoskodik bőröd hatékony ápolásáról. Könnyed, habos állagú, nem zsíros krém, amely gyorsan beszívódik. Rendszeres használata regenerálja a bőrt, és segíthet nyújtani az ekcémás fellángolások közötti tünetmentes időszakot.
2025.03.28. 20:34
Tökéletes, rengeteg krémet próbáltam az ekcémás kézfejemre, volt közte jó is rossz is, de ez az egy ami ténylegesen hatékony. Elmúlik tőle teljesen, illetve el sem fajul annyira, mint ezelőtt. Persze ehhez vigyáznom is kell, hidegbe kesztyűt húzok, gumikesztyűbe takarítok, de ez az alap. A habos állaga is nagyon tetszik olyan jó érzés belenyúlni, ráadásul natúr, természetes összetevőkkel, én már több krémmel nem is kísérletezek, ez most már újravevős minden télen!
Utoljára szerkesztve: 2024.09.07. 19:47 - 2024.08.09. 18:23
Nekem sajnos borzasztóan csípi az ekcémámat, le kellett mosnom, mert annyira nem esett jól. Nem tudtam végigcsinálni az ajánlott kúrát.
Utoljára szerkesztve: 2025.03.28. 20:17 - 2024.04.25. 22:55
Nagyon jó termék. Ekcémás kezemre hasznalom és imádom. Hamar enyhíti a viszketést és napokon belül helyrehozza a száraz repedezett bőrt. Könnyen kenhető és viszonylag hamar beszívódik. Illata semleges.
Utoljára szerkesztve: 2025.03.28. 20:18 - 2024.01.31. 20:06
Nem vagyok ekcémára hajlamos, de kisgyermek melletti mosogatás-kézmosás-mosás-takarítás… azaz állandó igénybevétel mellett durván sebes az érzékeny és vízhiányos bőröm (még az ujjak között és végein is hámlik). Szuper habos állagú, könnyű eldolgozni. Télen egy-két napnyi használat után már éreztem a változást. A körömágyakat is szépen kezeli. Nekem a tenyerem nem szívja be, ezért oda nem is kenek. Tégelyes kiszerelése miatt nagyon praktikus. Kiszáradt sarkak esti kezelésére is alkalmas. Finnyás az orrom, de én nem érzem gyógyszertári szagúnak.
Utoljára szerkesztve: 2025.03.28. 20:19 - 2023.12.15. 05:41
Erre kétség nélkül mondhatom, hogy tényleg igazi csodaszer. Már az első használat nagyon biztató volt, hiszen ezt a habos krémet igen könnyű felvinni, ráadásul nagyon kevés is elég belőle. A viszketést hamar enyhítette, és bár az ekcémától felrepedt bőrt érthető okokból minimálisan csípte (már nem azért, de a zsebkendőtől hámló orrot is melyik krém nem csípi?!), de semmi irritációt nem tapasztaltam. Az ekcémám napokon belül mérséklődött, azóta pedig teljesen el is tűnt a kézfejemről, holott nem egy és nem csak kezdődő, de teljesen sebes folt is csúfította, a hideg pedig mintha csak rontott volna. Azóta napi kétszer kenem, ahogy ajánlja, és a bőrbetegségnek nyoma sincs. Az illata valóban gyógyszertári, de ennyi baj legyen, ha szteroidok nélkül képes elmulasztani a sebesedő foltokat. Imádom!