Hajápolók

4.4
Hozzáadva 2017.11.06.by

Saphira

Kétféle módon alkalmazható:

• Hajmosás után: mosd meg a hajad a a szokásos módon, majd dörzsöld be vizes hajad egy diónyi Manna balzsammal. Pár percig hagyd a hajadon a krémes balzsamot, majd alaposan öblítsd ki a hajadból.
  • Hajmosás előtt: vizezd be a hajad, majd egy diónyi Manna balzsamot oszlass el a hajadon. Pár percig hagyd a hajadon a krémes balzsamot, mintha hajpakolás lenne. Ezután moss hajat a szokásos módon.

2022.05.09. 20:36

Én elégedett vagyok a balzsammal, az illata nekem sem tetszik, olyan “dohányzó öreg néni” szaga van.. de a hatása jó, széppé és puhává teszi a hajat, viszont a sok olaj miatta alaposabban kell öblíteni.Egyedül az ára ami miatt nem használom folyamatosan, csak néha újraveszem.

2020.05.28. 11:08

Az illata kellemetlen, de szerintem ez bármilyen finish sprayvel orvosolható. Viszont hatását tekintve csodálatos. Nincs benne szilikon, így az azonnali hatása nem kirívó, viszont hosszabb távon (3-4 hét) szerintem csodát tesz még a szőkített hajjal is. Hiába van benne argán olaj, nem sárgítja a hamvas hajat.

2020.05.22. 01:09

Balzsam allagra jo, de zsirossa teszi a hajat raadasul budos, mar a hasznalatkor, aztan amikor zsirosodik a haj, na a haj is budos szo szerint tole..soha tobbe

2020.05.05. 18:59

Az illatával sajnos nem vagyok kibékülve,viszont a hatása rendben van😊 könnyen ki tudom fésülni a hajamat és nincsen száraz érzete

Utoljára szerkesztve: 2020.04.01. 14:50 - 2020.04.01. 09:05

A zsíros hajra való balzsamot használtam korábban azt többször újra is vettem, nekem sokkal jobban bejött, abban ricinus olaj is volt, puhább és magasabb fényű volt a hajam mint ezzel, de azt már egy ideje nem lehet kapni ezért megvettem ezt. Mint balzsam ez is jól szuperált, ki tudtam fésülni a hajam minden gond nélkül, szóval tette a dolgát, de a szaga az borzasztó!!! Számomra olyan mint azok az undorító húsvéti locsolókölnik amivel gyerekkoromban terrorizáltak, fújjjjjjjjj! Első (és utolsó) használatakor pont taknyos beteg voltam de még félig bedugult orromat is borzasztóan bántotta ez a bűz és szárítás után is éreztem a hajamon, nem illant el. Tudom, tudom ízlések és pofonok mindenkinek más illat jön be, épp ezért akinek tetszik ajánlom figyelmébe, hogy eladó a termék nálam.

2020.02.16. 13:39

Vékony, száraz végű hajam van, nagyon kell rá vigyáznom, hogy ne menjen tönkre teljesen. Természetesen mindezek mellett gyorsan zsírosodik. Amikor először kipróbáltam ezt a balzsamot, nem hittem el, hogy mennyire jó a tapintása a hajamnak. Nagyon jól hidratál és táplál. Egy tubust már elfogyasztottam, most készülök megvenni a másodikat.