Oraculum
Ultra könnyű volumennövelő hab
Könnyed elegancia - a csodálatosan dús, légies frizuráért. A rugalmas polimereknek köszönhetően nem ragasztja össze a hajszálakat. Közepes fixálást és rugalmas tartást biztosít, így tovább megőrzi a kialakított formát a haj. Hajszárítás közben óvja a hajat a hő káros hatásaitól. Selymes tapintást és ragyogó fényt kölcsönöz a hajnak.
Kiszerelés: 250 ml
Szalonexkluzív márkatermék, kizárólag fodrásszalonokban kapható!
2021.07.16. 12:19
Lényegében semmit nem csinált a hajammal. A flakon végéig elhasználgattam de az utolsó adagot már inkább kidobtam türelmetlenségemben.Nem veszem újra, nem emelt a hajamon, pénzkidobás volt :(
2019.11.11. 12:03
Nagyon jó professzionális tartós termék korrekt áron,száraz hajra is használom néha.Nagyon kevés kell belőle,mert ha sokat teszünk olyan erős mint a beton:)
2014.07.07. 07:01
Nagyon könnyen kezelhető, kevés kell belőle, selymes az állaga és külön nagyon tetszik a hővédő formula benne és hogy szépen dúsít a hajtövektől.Az ára picit drágább, mint a DP Go Big hajhab, de ha tehetem, akkor inkább ezt használom a hővédelem miatt:)