Sminkek arcra

3.9
Hozzáadva 2022.03.28.by

strawberry92

9 g
  • bársonyosan simává teszi arcbőre textúráját
  • fixálja a sminket, és mattítja az arcbőrt
  • nem nehezíti el a lágy arcbőrt
  • egyesíti a bőr színárnyalatait
  • nem tömíti el a pórusokat
  • elfedi az apró bőrhibákat

4 árnyalatban kapható

2025.01.14. 12:33

Egyáltalán nem mattít, használat után fél órával már csillog a fejem. Nincs fedése, alapozó fölött láthatatlan. A csomagolás nem túl minőségi, több a műanyag, mint maga a termék, a kis tükör kiesett belőle 2 használat után, mert elengedte a ragasztó. Ennek a pénznek a feléért már korrekt púdert lehet beszerezni, ez szerintem szörnyű

2024.08.08. 09:04

Évekig használtam, semmi extra, egy jól fedő púder, teszi a dolgát.

2024.06.13. 17:50

Több éve megvan már, nagyon ritkán nyúlok érte, pedig nagyon jó púder. A kis szivacsát azért jól bele kell nyomkodni, hogy egy picike terméket felvegyen, se ez legyen a legnagyobb hibája.

2023.09.08. 12:19

Új csomagolása van, teljes mértékben úgy néz ki, mint a márka Super stay 24H púdere. Bosszantó, hogy egy az egyben ugyanaz a csomagolásuk. Bevallom, jól be is néztem, összekevertem őket. Ez életem legrosszabb vétele volt, se szivaccsal, se ecsettel nem csinál semmit, nem vesz fel terméket. Szerintem sosem csalódtam még a márkában ekkorát. Utálok sminket kidobni, de sajnos ennek az lesz a sorsa. Hatalmas pénzkidobás.

2023.06.09. 13:54

Nekem is az a problémám, hogy nem vesz fel belőle semmit, sem az ecset, sem a szivacs, használhatatlan. Nekem a Rose beige árnyalat van meg.

2023.05.19. 13:04

Jól fed, szépen el lehet oszlatni, és nem lesz poros hatása az arcbőrön. Erősen zsírosodásra hajlamos a bőröm, főleg a homlokom, de ez a púder szépen tart nap végéig.