Sminkek arcra

4.6
Hozzáadva 2022.03.24.by

lovecreams

6,7 g

Króm hatású highlighter púder fényvisszaverő pigmentekkel.

5 árnyalatban kapható

2024.01.19. 10:32

Molten Gold arnyalatban van meg, kreol boromon nagyon szepen mutat, arany fenye van, kicsit olyan mint a nyari napfeny csillanasa. Szemre is szeretem hasznalni. Evekkel ezelott is megvolt, akkor tomottebb volt a texturaja, tavaly vettem egyet megint es valtoztattak rajta, sokkal lazabb, selymesebb allagu, nagy kedvenc, amig lehet kapni ujra fogom venni. Sok highlighterem van de ez az egyik legszebb, az allaga es a szine is telitalalat nekem.

2024.01.19. 09:36

Rose gold árnyalatban van meg, hétköznapi sminkhez teljesen megfelelő, finoman lehet vele tündökölni. Szerintem ez lesz az a highlighter ami teljesen elhasználok.

Utoljára szerkesztve: 2023.09.23. 12:49 - 2023.09.09. 08:34

Magasra tette a mércét a márka anno, amikor a Master Chrome sorozatában piacra dobta ezeket a csodás fényű highlightereket. Azóta több drogériás márka (Revolution, Catrice, Essence stb.) kijött jó minőségű highlighterekkel amelyek között voltak high end szintet hozó termékek. A Master Chrome sorozatból a Molten Gold a MAC Oh Darling highlighterjének minőségi dupe-ja.

2022.12.25. 20:55

Nagyon szeretem ezt a highlightert, az arany árnyalat van meg nekem, a színe nagyon tetszik.Nagyon jó a textúrája, könnyen el lehet dolgozni.

2022.12.25. 17:31

Nekem is Rose Gold árnyalatban van meg és nagyon szeretem.A nagyon erős highlightereket disco fej effekttel nem szeretem, de szerencsére ez egy finomra tervezett/őrölt por ronda nagy szemcsék nélkül. (Szemfestéknek sem utolsó)

2021.09.21. 08:21

Rose Gold árnyalatban van meg, gyönyörű a textúrája, könnyen el lehet dolgozni, mondjuk télen nem tudom használni a sötétebb alaptónusa miatt. Utálok highlightert használni, mert a legtöbb rettenetesen kiemeli a pórusaimat, bőrhibáimat, de ez nagyon kellemes kis púder.