arizona07
Intenzíven hidratál, kisimítja a finomvonalakat, szelídíti a ráncokat és egységessé varázsolja az arcbőröd kinézetét. Hatóanyagai a hialuronsav, Acmella kivonat, Q10 mellett a C-vitamin és az arcápolásban forradalmian új összetevő, a Niacinamide, más néven a B3 vitamin. Mindennapos használata segít az egészséges bőrkép megtartásában, illetve elérésében. A Niacinamide hatására halványulnak a foltok, és egységes színűvé válik az arcbőr. A bőrhibák, hegek is gyorsabban gyógyulnak. Textúrája könnyed, nem hagy zsíros vagy olajos érzetet. Könnyedén és azonnal felszívódik, így rögtön kifejti jótékony hatásait.
2025.04.04. 08:59
Mintha frissen szedett csipkebogyóval kenegetném az arcom🥰annyira szuper az illata. Nagyon jól hidratál és viszonylag hamar beszívódik. A sebeket/pirosságot hamar eltüntette az arcomról. Biztosan újra fogom venni ha elfogy.
2024.12.03. 22:04
Nagyon jó kis krém, teszi a dolgát viszont nekem zsíros. Elég egy ici pici nyomás is belőle, szerintem nem is fog elfogyni mire lejár a szavidő. Reggel alig alig teszek fel, mert délutánra kiül az arcomra és zavaróan fényes leszek. Teljes bedobással csak este merem használni, előtte c vitamin szérum, G&G HA5 rich és A-Game5 retinal krém. Reggel nagy változást csak a felkenés pillanatában látok, 1-2 óra után már nem. Remélem hosszútávon hatásos lesz, megelőlegezem az 5 csillagot.
2024.08.19. 18:32
Várandósan ismerkedtem meg ezzel a termékcsaláddal, mert fontosnak tartottam, hogy mindenféle károsanyagtól mentesek legyenek rutinomban szereplő krémek, szérumok, lemosók. Hihetetlen wow hatást eredményez, nekem már a felkenéstől összerántja a pórusaimat és feszes, tömör arcbőrt eredményez. Végezetül még egy hidratáló krémmel is rámegyek mert tényleg annyira feszes lesz a bőröm, hogy kell még valami amitől egy kicsit lágyabb, puhább lesz :D Nem tudom melyik összetevő ennyire hatásos, de biztosan veszek még belőle, ha elfogy. 1 nyomás bőven elég az arcra és a dekoltázsra, van hogy még sok is, ezért sokáig tart. A niacinamide szérum is megvan, azt is szeretem, de nem használom együtt őket, mert nekem már annyi niát nem bír a bőröm, hiszen ebben is van.
2024.03.25. 13:56
Mikor felfedeztem a MediNatural márkát, fokozatosan kezdtem el kipróbálgatni a termékeit. Mivel ennek a krémnek az aktív hatóanyagai mind-mind azok, amik az én bőrtípusomnak kellenek (Nia, Acmella, Q10, Cvitamin), egyértelmű volt, hogy EZ KELL! Nagyon kellemes, tápláló krém, egyetlen hátrány nálam, hogy egy picit zsírosnak érzem, így inkább csak éjszakai hidratálónak használom. Bőrképjavító, simító hatása viszont elvitathatatlan, az acmella érezhetően dolgozik (nálam enyhén bizsereg is a bőrömön felvitel után, amitől először megijedtem, hogy irritál, de nem, amint beszívódik, elmúlik és nem is pirosodik)
2023.12.31. 13:48
Először is nagyon könnyed, és gyorsan beszívódik a bőrömbe. Másrészt ezt a hidratálód csak egy 1 hete használom, és már nagyon sokat segített a homlokomon lévő bumszlikkal. (zárt komedókkal).
2023.07.08. 07:10
Csodaszer! A sötét karikák elleni szemkörnyékápolóval és a retinol szérummal használva felér egy szálbehúzásos arcemeléssel!!