Hajápolók

Milk_Shake Leave In Conditioner

Hozzáadva 2023.02.22.by

Pölö

2023-ban megújult változat!

A tej és kazein proteinek: mélyen táplálják és belülről újraépítik a haj belső szerkezetét. A gyümölcs kivonatok (eper, áfonya és papaya): ásványi anyagokban és vitaminokban gazdagok. A méz kivonat: kondicionáló, nyugtató és védő hatását a fejbőrön és a hajszál kutikula részén fejti ki. A rizs és avokádó olajok: tápláló, kondicionáló és sima hatást adnak a hajnak. A fésülést elősegítő összetevők és szilikonok: simaságot, jól fésülhetőséget, magas fényt biztosítanak és lesimítják a kutikulát. A szabadalmazott integrity 41® , antioxidáns hatóanyag együttes: megvédi a hajszínt a szabad gyökök kialakulásától, és garantálja a hosszantartó, tartósabb és csillogóbb hajszínt. Az E vitamin: hatékony antioxidáns. Az UV szűrő: véd a nap káros sugárzása ellen.

Utoljára szerkesztve: 2025.03.15. 11:50 - 2025.03.02. 17:57

Nem volt szimpatikus ez a pumpás lötty megoldás, eredetileg egy rendes leave in kondicionálót szerettem volna, viszont annyira az egekig magasztalták bárhol olvastam róla, hogy gondoltam kipróbálom. Igaz, eddig csak egy használat van mögöttem, de miután felvittem a hajamra és megszárítottam, nem hogy nem puhította és simította, inkább száraznak láttam. :( Most összefontam és reménykedem valamiféle csodában, hogy mégiscsak szép lesz a végeredmény. 75 ml 4000 Ft-ért kicsit drága tévedés lenne, nem örülnék ha kukában végezné. Viszont ezt az állagot még mindig nem értem, mintha víz lenne alkohollal összekeverve, csak éppen jó illata van... update: végülis puhít a hajamon valamennyit, de inkább csak egy réteget hagy rajta, és nem ápolja. Hajvégápoló így is kell rá. El fogom fújkálni, de biztos, hogy nem veszem újra. Ez az állag egy borzadály, a használhatósága -1000 csillag kb. Nagyon nem értem a hypeot.

2023.09.03. 10:49

Nem rossz, de ennyit nem ér, semmivel nem volt jobb, mint a Gliss Kur.

2022.03.26. 18:09

A fodrásznál láttam ezt és gondoltam itthonra is megveszem. Utólag kiderült, hogy nem ettől lesz puha a hajam, hanem valamilyen más terméktől. Sajnos ez rákeményedik a hajamra, könnyebben törik, pedig 2 fújást rakok a tenyerembe és onnan oszlatom el. A kifésülést tény, hogy segíti. Az illata....néha jól esik, de összességében nekem nagyon erős és mű. Arról ne is beszéljünk, hogy zsírosít. Tudom, hogy sokan szeretik, de csalódtam

2021.09.01. 22:00

Nekem is volt egy olyan fodrászom, aki ezt használta, és elsősorban az illata fogott meg engem is :D Olyan, mintha valami friss tejes itallal öntöttem volna le a hajam. Nem mondom, hogy nem émelyegnék, ha 0-24-ben ezt kéne szagolnom, de mértékkel használva hajmosás után nagyon kellemes, és tényleg könnyebb fésülködni utána. Nagyon vékonyszálú a hajam, könnyen zsírosodik, nem is kifejezetten nehéz emiatt kifésülni, de azért szoktam használni mindig valamilyen kondícionálót (és/vagy balzsamot), mert szárításkor jóval kezelhetőbb. Tényleg nem egy olcsó darab, viszont a mennyisége (350 ml) miatt talán könnyebben lenyelem ezt az egy hátrányát. Egyébként nekem tényleg nem egy égetően szükséges termék maga a hajkondícionáló, úgyhogy lehet ezért vagyok oda meg vissza tőle. Mindenesetre azt hiszem, évekig nem kell ilyet vásárolnom, mert ez abszolút bevált minőségre és mennyiségre is. Na meg ez az illat.. :D

2019.09.04. 12:44

Kellemes édes illatú. Hosszabb távon használva úgy érzem, hogy valamennyire javította a hajam 'életerejét', szépen puhítja a hajvégeket, hajbalzsamot nem is használok mellé. Elég drága de nagyon sokáig elég a kiszerelés ezért nem sajnálom a pénzt rá. Korábban volt epres illatú változata is, de ez az illat is kárpótol.

2018.08.03. 10:04

A fodrászom mindig ezt fújja a hajamra, nagyon szeretem az illatát. Régóta gondolkoztam a beszerzésén, csak az ára tántorított el eddig, mert mi van ha mégse olyan jó....Most 40%-kal olcsóbban sikerült beszereznem, így már meg mertem kockáztatni a kipróbálását itthon is. Amióta használom olyan puha a hajam,mint gyerekkoromban...Pedig festett, göndör, kiszáradásra erősan hajlamos hajam van. 100%-osan nem merem ennek a terméknek a javára írni a javulást, mert most konkrétan mindent lecseréltem a hajápolási rutinomban, de volt némi átmenet a termékek közt, szóval optimista vagyok nagyon (meg hát az illata, na :DD ) Olyan szempontból nem tudom mihez kezdek, hogy ha bejön, mert akkor majd nagyon kell vadásznom az akciókat, 6000-ért nem olcsóság :( (Igaz 350ml-s) Első körben 5*(Valaki tud hasonló illatú hajvégápolót,mint ezek a milkshake-ek? :D )