Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

Missha Time Revolution Immortal Youth Moisturizer

3.5
Hozzáadva 2016.01.07.by

vargalexandra

Teljes körű ráncatalanítás mellett a bőr olyan komplex problémáira nyújt megoldást mint a glikáció, bőrszárazság, fakó arcbőr. Összetevőinek kilencven százalékát fermentált esszenciák képezik: hidegen erjesztett élesztőkivonat és olajok. Javítja a bőr szerkezetét, csökkenti a bőrhibákat, visszaállítja annak rugalmasságát. Tonik és emulzió egyben.

2020.04.23. 08:08

Egy ideje kíváncsi voltam, hogy mit tud a Missha prémium vonala. A csomagolás valóban minőségi, a többi Missha termékhez képest mérföldekkel jobb minimál, elegáns fekete üveg. Ha kézbe veszem súlya van.Ezt a termékvonalat érett bőrre fejlesztették, fermentált összetevőkkel. Amennyit eddig megértettem a fermentált összetevőkkel kapcsolatban, az az, hogy maga az előállítás a technológia miatt drága és maga az összetevő pedig könnyebben penetrálja a bőr mélyebb rétegeit.Ez a hidratáló valóban félig tonik és félig emulzió, könnyű állaga van. Gyorsan és maradékmentesen szívódik fel és nem csinál semmit. Önmagában nem volt elég hidratálni sem és mióta nem használom szintén semmi sem változott.Ahogy a fermentált összetevők esetében általában, itt is egy rövid idő áll rendelkezésre az elfogyasztáshoz. A csomagolás szerint 9 hónap. Én egy évig kenegettem hűségesen, de még bőven van belőle. Személy szerint nem rétegezném a növényi olaj tartalma miatt.

2016.01.06. 18:04

Csodálatos ez a szérum. Simogatja, nyugtatja, ápolja a bőröm, teljesen kisimítja, olyan jó puha és egyben feszes tőle. Nagyon jó döntés volt. Highly recommended :)