Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány

4.1
Hozzáadva 2017.01.26.by

WorkingClassGirl

Harmadik generációs formula

Magasan koncentrált esszencia, mely a bőrápolás első lépéseként segít visszaállítani a bőr egyensúlyát és alapvető képességeit azáltal, hogy intenzíven hidratál. Árpa- és fermentált élesztőkivonatot (90%) tartalmaz.

$27-tól

2022.05.14. 08:09

Elhasználtam, különösebb változást nem éreztem a használata után, az én bőrömet nem igazán hidratálta.

2021.01.06. 13:25

Mini szettben vettem meg a többi Time Revolution termékkel. Csak éjszakára használom, mert a 4 termék együtt iszonyatosan zsírosítja a bőrömet. Másnapra tényleg kisimult, hidratált a bőröm és a pattanások utáni piros foltok is szépen elmúlnak, viszont zsírban úszik az arcom, így csakis éjszakára tudom használni őket. Csak ez a termék külön nem okoz ilyen gondot, szépen feltölti és hidratálja a bőrömet. Ha megveszem majd nagyban is, akkor csak ezt fogom külön.

2020.12.15. 13:15

Alapdarab! Sokkal ragyogóbb és üdébb az arcom amióta használom. Nem tudok rosszat írni róla, nekem nagyon bevált

Utoljára szerkesztve: 2020.01.12. 15:05 - 2020.01.10. 16:58

Azt vettem észre, hogy a niacinamidtól sok új arcszőröm lesz... Nem durva, sötét szakáll, hanem kis puha pelyhek, de az arcomon mindenhol jelentkezett, leginkább a homlokomon és az orcámon zavart. Irritációt nem okozott, hidratált, de ezt az "aprócska" mellékhatást nem tudom elnézni

2019.09.06. 12:27

30 ml-es mini terméket használok, de nem minden nap, csak akkor, amikor egy kis extra ápolást szeretnék. Tonizálás után és szérum előtt iktatom be. Nagyon szépen rásegít a szérum hatására és másnapra mindig látványosan hidratáltabb a bőröm. Az egyetlen negatívum, hogy ha önmagában használom, rövid ideig ragadós érzést hagy maga után.

2018.11.19. 19:07

Imádom ezeket a fermentált cuccokat, ennek már a közepén járok. Ha huzamosabb ideig nem használom, rögtön megérzi a bőröm a hiányát. Most is így jártam néhány nappal ezelőtt, a fűtés nagyon kiszárította a bőrömet. De ez pikk pakk rendbe szedte :)