Bőrtípusok: száraz and normál

Mixa Testápoló Cica Repair 10in1

3.8
Hozzáadva 2024.09.18.by

anng

Regeneráló kenőcs az igénybevett bőr tökéletes védelméért és regenerációjáért

Enyhíti a viszketést, irritációt és feszülést, védi és helyreállítja az igénybevett bőrt

Intenzív hidratálást biztosít akár 48 órán át

Sokoldalú megoldás 10 különböző bőrproblémára

Hatékonyan regenerálja és táplálja a bőrt

2025.04.01. 09:22

Szőlőillatú kedvenc! Télen véresre repedeznek a kezeimen a bütykök és a vazelin és a lanolin se sokat segít ez viszont igen! Nagyon masszív krém, kicsit csíp is, ezért kissé kényelmetlen használni de hatásos!

2024.11.17. 07:05

Sajnos nem tudja, amit a "nagymester" tud! Egyszer vevős! A La RoshP magasra tette a lécet cica ügyben is, nyilván ehhez hasonlítok mindent. Elhasználom, de kb ennyi! Pedig olyan jó lenne találni valamit, ami árban kedvezőbb, mint a mester. Ám ez még várat magára. Ja, és az illata is fura a számomra!

2024.10.03. 13:41

Tesztelésre kaptam éd nagyon megtetszett. Előtte repedezett volt nagyon a sarkam ez a krém helyre rakta 2 hét alatt. Nekem nagyon bevállt.

2024.09.20. 05:47

A termékkel kapcsolatos tapasztalataim vegyesek. Szerettem volna megszeretni, de nem váltotta be teljesen a hozzá fűzött reményeimet. Elsősorban a kezemre alkalmaztam, de sajnos irritálta a bőrömet. A puhító hatása minimális, bár valóban ápol valamennyire. Összességében, bár vannak pozitív tulajdonságai, az irritáció miatt nem biztos, hogy hosszú távon használnám.