Ezt a terméket már nem gyártják!

Moyra Algás Kalcium Zselé (zöld)
Ár: | 350 Ft | Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |||
Kiszerelés: | 12 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Moyra márkaboltok, Rossmann, fodrászkellékes, kisebb üzletek | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: SlecckelMarine, az összetevőket feltöltötte: malvina, Módosítva: 2016. június 12.
Kiszerelés: | 12 ml | |
Lelőhely: | Moyra márkaboltok, Rossmann, fodrászkellékes, kisebb üzletek | |
Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |
Kálcium tartalma növeli a körmök ellenálló képességét és gyorsítja azok növekedését.
Water / Aqua
Ethylhexylglycerin
Propylparaben
ta I par
Calcium Pantothenate
Szerettem. Nemlakkozós időszakaimban jószolgálatot tett. ;) Napközben akár többször is kenegettem, mert hamar beszívódott és nem hagyott olajos érzést maga után. Az ára nagyon kedvező volt, nagyon-nagyon sajnálom, hogy kivonták.

Nagy szerencsém volt, hogy még az utolsó példányok egyikét sikerült megvennem.
Régen használtam, és nagyon szerettem Így amikor megláttam, hogy még kapható, vettem is egyet gyorsan.
Gyorsan beszívódik, és valóban észrevehetően ápol.
Használok más olajos körömápolókat is, de az élmezőnyben van ez a zselé!

Nagy szerencsém volt, hogy még az utolsó példányok egyikét sikerült megvennem.
Gyorsan beszívódik, és valóban észrevehetően ápol.
Használok más olajos körömápolókat is, de az élmezőnyben van ez a zselé!

Örök kedvenc! Két körömlakkozás között mindig ezzel ápolom a körmeimet, és szépen erősödnek tőle, pedig az én körmeim hajlamosak a törésre és a sárgulásra is. Az csak hab a tortán, hogy az ára 500 Ft körül van.

Műköröm letörés után vettem, és a lemezesre tört körmeimet hamar rendbe hozta :) Erősíteni nem igazán erősített rajta, de legalább az ilyen procedúrák után ismét egészségessé teszi a körmeimet :)

Csajok! Én tudtam RENDELNI, igaz, egyetlen oldalról : legyszep.hu
Ma kaptam meg a csomagot, így nem tudom mennyire hatásos, de az itteni vélemények alapján vettem meg. Öt üveggel be is tankoltam! :))

Csajok! Én tudtam RENDELNI, igaz, egyetlen oldalról : legyszep.hu

Rövid ideje használom, de számomra döbbenetes, hogy ilyen kevés idő alatt mennyit erősített a körmeimen. Hosszú, természetes körmeim vannak és egy ideje tapasztaltam rajtuk felületi lemezes törést. Kutakodás után végül rátaláltam a Moyra körömerősítőire és pár napja vettem ebből a fajtából 2 darabot egy drogériában. Egy napon belül többször kenegettem a körmeimet, viszonylag hamar be is ivódott. Az eredmény: Nagyon erős, hajlíthatatlan, szép felületű körmök. Ez komolyan csodaszer. Amikor tegnap megkerestem itt a KM-n az adatlapját, nem akartam elhinni a legutóbbi kommentelő írását, miszerint már nem gyártják. Megnéztem a Moyra hivatalos oldalán és valóban nem szerepelt a termékeik között. Hogyan lehet egy ilyen jó terméket megszüntetni? Ezek szerint a drogériából az utolsó darabok közül hoztam el azt a kettőt.
Nagyon kár érte, mert kiváló termék!

Nagyon kár érte, mert kiváló termék!

Kellemes illatú és hamar be is szívódik a körömbe, viszont lakkozni nem lehet rá. A vékony, puha és brutális módon lemezesen töredező körmeimet rendszeres használat mellett nagyon szépen rendbe hozta. Számomra csodaszer volt, nagyon sajnálom, hogy többé már nem gyártják. :(

Nem fűztem nagy reményeket a termékhez, de rég ért ekkora pozitív meglepetés kozmetikummal kapcsolatban!
Lemezesen töredező körmeim voltak; azt a szintet képzeljétek el, amikor már nem tudod elég rövidre vágni a körmöd ahhoz, hogy ne legyen rajta töredezett rész.. Kb. 2 hónapja használom és nagyon gyorsan, nagyon látványos eredményt produkált. Kellemes az illata, az állaga, viszonylag gyorsan beszívódik/elpárolog, továbbá nem utolsó sorban nagyon jó ezzel pepecselni, egészen "újszerű élmény" a körömápolásban. :D Az ára meg... a Rimmel, Oriflame, Avon és Astor körömerősítők messze elbújhatnak mögötte, mást még nem próbáltam. Lakkozni nem lehet rá, mert ledobja a lakkot. Így én 2 lakkozás között szoktam ezzel kenegetni a körmeimet. Kb. hetente 2x, de akkor előfordul, hogy napi 3-4x is.
Ui.: Azt hozzá kell tennem, hogy mióta ezt használom több dolgon is változtattam egyszerre, így nem biztos, hogy csak ezen termék egyedüli használata hasonlóan pozitív végeredményre vezetne. Szóval használok még Moyra-s 5in1 körömerősítőt önmagában vagy alaplakként. A körmeimet pedig soha nem vágom, mindig csak reszelem, csak egy irányba! üveg körömreszelővel.

Nagyon meglepődtem, pozitív értelemben! Úgy gondoltam, hogy "egynek jó" körömápoló lesz, elkenegetem, aztán vagy használ vagy sem... Ehhez képest, abszolút elégedett vagyok a hatásával, az én körmeimen szuperül működik, pedig aztán sokféle körömcuccot próbáltam már mindenféle árkategóriában, de a lemezes töredezésen egy sem segített annyira, mint ez.
A kitartó használat meghozza a gyümölcsét, megéri akár naponta többször szorgalmasan kenegetni két lakkozás között.
Géllakkok után egyenesen "must have" termék. Nekem mindig rossz állapotba kerülnek a körmeim, miután megválok a zselés körmöktől, de ez a kis csodaszer pár hét alatt regenerálja a körmeimet, nem kell megvárnom, hogy lenőjön a problémás rész.
Az már csak hab a tortán, hogy nagyon olcsó és lassan fogy! :)

Az már csak hab a tortán, hogy nagyon olcsó és lassan fogy! :)

A fenti kép nem egyezik meg a valósággal, mivel a termék nem átlátszó.
Nagyon kellemes termék, mintha balzsammal simogatnák a körmöm.
Hosszába szokott betörni a körmöm a lábamon. Gondoltam veszek rá valamit, mielőtt jön a nyár......addigra meg kell, hogy erősödjön.
Eddig 2-szer használtam és nagyon jól szuperál, azóta nem tört be a körmöm. A körmöm imádja és én is!
Ár-érték arány perfect!!! Csak ajánlani tudom :)

A fenti kép nem egyezik meg a valósággal, mivel a termék nem átlátszó.
Nagyon kellemes termék, mintha balzsammal simogatnák a körmöm.
Ár-érték arány perfect!!! Csak ajánlani tudom :)

Hidratálók: GlycerinIllatanyagok: Methylparaben
Parabének: Methylparaben, Propylparaben
Tartósítószerek: Phenoxyethanol, Diazolidinyl Urea, Potassium Sorbate, Methylparaben, Propylparaben
Tartósítószer. Az egyik leggyakrabban használt, kevéssé irritáló. Világszerte engedélyezett a használata legfeljebb 1%-os koncentrációban. Bár a kozmetikumokban használt verzió csaknem mindig mesterségesen előállított, a Phenoxyethanol a természetben is megtalálható, például a zöld teában. (forrás)
Sűrítő anyag, amit elsősorban gélszerű állag előállításához használnak.
Tartósítószerként használatos gomba- és baktériumölő hatása miatt. Formaldehidet bocsát ki magából.
Élelmiszerekben (E202) és kozmetikumokban egyaránt használt tartósítószer. Önmagában viszonylag gyenge a baktériumok elleni hatása, így szinte mindig más tartósítószerekkel kombinálva (pl. Sodium Benzoate) használják.
Magyar neve kálium hidroxid. A kozmetikumokban főként a pH beállítására (lúgosításra) használják. (pl. citromsav mellett, savasságának ellensúlyozására)
Tartósítószer. A methylparabent tartalmazó termékek növelhetik az UVB által okozott károsodást a bőrben. Bár ez nem biztos, tanácsos methylparaben-tartalmú termékek mellett (meg amúgy is, mindig :)) fényvédőt használni. Részletesebb információ a parabénekről a futuredermen.
Bőrjavító anyag, mely egyben a krémben lévő tartósítószerek hatását is növeli. Gyakran használt parabének helyett tartósítószerként phenoxyethanollal kombinálva.
Tartósítószerként használt parabén. Részletesebb infó a parabénekről a FutureDermen.