Körömlakkok, lemosók
Lelőhely: Moyra márkaboltok, rossmann, fodrászkellékes, kisebb üzletek

Moyra Algás Kalcium Zselé (zöld)

4.4
Hozzáadva 2016.06.12.by

SlecckelMarine

Kálcium tartalma növeli a körmök ellenálló képességét és gyorsítja azok növekedését.

2018.12.02. 22:27

Szerettem. Nemlakkozós időszakaimban jószolgálatot tett. ;) Napközben akár többször is kenegettem, mert hamar beszívódott és nem hagyott olajos érzést maga után. Az ára nagyon kedvező volt, nagyon-nagyon sajnálom, hogy kivonták.

2017.03.12. 15:34

Nagy szerencsém volt, hogy még az utolsó példányok egyikét sikerült megvennem.Régen használtam, és nagyon szerettem Így amikor megláttam, hogy még kapható, vettem is egyet gyorsan.Gyorsan beszívódik, és valóban észrevehetően ápol. Használok más olajos körömápolókat is, de az élmezőnyben van ez a zselé!

2017.01.12. 20:04

Örök kedvenc! Két körömlakkozás között mindig ezzel ápolom a körmeimet, és szépen erősödnek tőle, pedig az én körmeim hajlamosak a törésre és a sárgulásra is. Az csak hab a tortán, hogy az ára 500 Ft körül van.

2016.09.09. 11:32

Műköröm letörés után vettem, és a lemezesre tört körmeimet hamar rendbe hozta :) Erősíteni nem igazán erősített rajta, de legalább az ilyen procedúrák után ismét egészségessé teszi a körmeimet :)

2016.09.02. 08:27

Csajok! Én tudtam RENDELNI, igaz, egyetlen oldalról : legyszep.hu Ma kaptam meg a csomagot, így nem tudom mennyire hatásos, de az itteni vélemények alapján vettem meg. Öt üveggel be is tankoltam! :))

2016.08.21. 16:26

Rövid ideje használom, de számomra döbbenetes, hogy ilyen kevés idő alatt mennyit erősített a körmeimen. Hosszú, természetes körmeim vannak és egy ideje tapasztaltam rajtuk felületi lemezes törést. Kutakodás után végül rátaláltam a Moyra körömerősítőire és pár napja vettem ebből a fajtából 2 darabot egy drogériában. Egy napon belül többször kenegettem a körmeimet, viszonylag hamar be is ivódott. Az eredmény: Nagyon erős, hajlíthatatlan, szép felületű körmök. Ez komolyan csodaszer. Amikor tegnap megkerestem itt a KM-n az adatlapját, nem akartam elhinni a legutóbbi kommentelő írását, miszerint már nem gyártják. Megnéztem a Moyra hivatalos oldalán és valóban nem szerepelt a termékeik között. Hogyan lehet egy ilyen jó terméket megszüntetni? Ezek szerint a drogériából az utolsó darabok közül hoztam el azt a kettőt.Nagyon kár érte, mert kiváló termék!