Bőrtípusok: bőrtípusok, normál, and kombinált
Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány
Hidratáló krémek
Hidratáló krémek fényvédő nélkül
Lelőhely: Patikák

Naava Skin Harmony Éjjeli Megújulás Arckrém

Hozzáadva 2018.08.28.by

tnori

Kellemes textúrájú, hatóanyagokban gazdag éjszakai arckrém, mely a bőr természetes ritmusához igazodik és támogatja annak éjszakai regenerálódását. A különleges ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmazó holt-tengeri víz és az aloe vera egyensúlyban tartja a hidratációt, a tápláló shea vaj értékes lipidekkel tölti fel a bőrt, miközben a kollagén és az erőteljes öregedésgátló, mélyhidratáló hatású gránátalmamag-olaj a szövetek szintjén állítja helyre a bőr rugalmasságát. Egész éjszakán át tartó táplálás a feszes, kisimult arcbőrért.

2019.11.29. 19:05

Pár hónapja használom. Kellemes illatú, pumpás kiszerelése miatt jól adagolható, könnyen kenhető, gyorsan beszívódó krém.

2019.08.25. 08:17

Nekem zsíros-kombinált bőröm van, nem az igazi számára, de egy normál bőrtípusu embernek csoda lehet a krém. Nagyon könnyed, viszont gazdag. Maga a megjelenése nagyon szolid, hű a natúrkozmetikai aghoz. Hidratalas 5*.

2019.08.17. 19:42

Tesztelésre kaptam a krémet. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Szép a csomagolása, a pumpával a megfelelő adagot lehet kinyomni. A krém illata kellemes, enyhén púderes, állaga pedig nyáron sem tömény, a bőröm szinte teljesen felszívja. Reggelre sokkal kisimultabb, egyenletesebb lett tőle a bőröm.

2019.07.25. 17:46

Nagyon igényes csomagolas, praktikus, pumpás kiszerelés amit imádok. :) Nekem nagyon fontos hogy ne legyen szét parfümözött a termék, ami ennél nem is jelentett gondot, szinte semmi illata nincs. Az én bőröm miteszeres kombinált, nem érett (ami a valódi célközönsége a krémnek). Egyáltalán nem nehezítette el a bőröm, nem okozott pattanásokat. Jól hidratál, de talán ezen lenne mit javítani. Összességében tökéletesen elégedett vagyok vele, problémás/ érzékeny bőrre is ajánlanám.

2019.06.24. 21:07

Krémmánián nyertem, köszönöm a lehetőséget!1 hónapja használom, és meg kell mondjam, hogy az elején húztam a számat, féltem, hogy nyáron ez a sűrű állagú krém teljesen eltömíti majd a pórusaimat, de kellemesen csalódtam. Reggelre nagyon puha, kisimult lesz a bőrőm, nem ragad egyáltalán. A csomagolást is jól eltalálták, ráadásul az illata is finom, végre nem az a tolakodó természetellenes szúrós illat. Újravevős, bár az még nem most lesz, mert sokáig elég.

Utoljára szerkesztve: 2019.05.28. 08:00 - 2019.05.28. 07:59

Szintén tesztelésre érkezett hozzám is ez a krém, amit mégegyszer ezúton is nagyon köszönök!Pár hete használom már és nagyon pozitívak a tapasztalataim vele! A bőrömről elöljáróban annyit, hogy kombinált, iszonyú könnyen kipattog, ha nem megfelelő krémet használok, ezenkívül vízhiányosnak mondanám. Félve kentem fel ezt a krémet is, mert mostanság a jobb idő beköszöntével nem szeretek éjszakára krémet használni, max. szérumot, mert ki nem állhatom a zsíros érzetet, úgy érzem, nem tud lélegezni a bőröm a krémek alatt. Na ez a kence nem ilyen. :) A pumpás adagolója roppant praktikus, könnyen lehet szabályozni a mennyiséget, akár fél adagot is lehet nyomni. Én általában egy-másfél pumpányit szoktam eloszlatni az arcomon, a szemkörnyéket is beleértve. Nagyon gyorsan beszívódik, nem lesz zsíros érzetű a bőröm tőle, nem ragad. Szuper jól hidratál és egyáltalán nem okoz pattanásokat, ami a legnagyobb félelmem volt. Kíváncsi vagyok, meddig fog kitartani a tubus, mindenképpen utána fogok nézni a beszerzési lehetőségeknek, mert az egyik legszimpatikusabb éjszakai krém, amit valaha használtam, szépek az összetevői is. Bátran ajánlom hozzám hasonló bőrtípussal rendelkezőknek.