Sminkek arcra

Nabla Close-Up Concealer

4.5
Hozzáadva 2018.07.13.by

vadvirag919

A folyékony korrektor segítségével elfedheted a kisebb bőrhibákat és a szem alatti sötét karikákat.

9 árnyalatban kapható

Utoljára szerkesztve: 2020.08.14. 17:42 - 2020.08.14. 17:39

Egy időben nagyon akarhattam tudat alatt a Tarte Shape Tape korrektorát, ha sikerült azt a muris helyzetet produkálnom, hogy ez és a Tarte korrektor egyszerre van használatban, igazán szépek együtt a tartójukban.:)A Tarte-nál jóval könnyedebb az állaga, aminek én örülök. Nem kell vele annyira óvatoskodni, mert könnyebben terül és nem köt meg, szépen, nyugodtan el lehet dolgozni, de ebből is elég egy-egy pici pötty. Az illata nekem elég mű, de nem irritál és bőrön nem érezni. A legvilágosabb árnyalatot rendeltem meg, hófehérke lévén.A fedését nem nevezném teljesnek, legalábbis az én szem alatti karikáimmal nem tud elbánni, de vitézül küzd velük, én pedig mindig értékelem az iparkodást.Egyelőre erős négyes. Igazából nem érzem, hogy rajtam többet tudna, mint egy drogériás (Maybelline Fit Me, Catrice Camouflage) darab, és, bár a csomagolása azt sejteti, hogy hű, mekkora mennyiséget kapunk az áráért, a ml-k másról árulkodnak.

2019.05.25. 06:41

Jó kis korrektor. Mivel nekem szinte mindenből a legvilágosabb árnyalat kell, nem is gondolkoztam ebből is a porcelain árnyalatott rendeltem meg. Na ez tényleg igazán világos, kicsit túl világos is nekem így a catrice korrektorral keverve használom. Beauty blenderrel szépen el lehet dolgozni, én csak szem alá használom bőrhibákra nem. A csomagolása is szép, igényes kicsit a tarte korrektorra hasonlít szerintem. Összességében elégedett vagyok vele, az hogy az árnyalatot benéztem nem a termék hibája. És egyenlőre még az árát sem tudom kritizálni mert több hónapja megvan napi használatban és egyáltalán nem látszik hogy fogyna, a pufi aplikátorral csak egy-egy pöttyben szoktam felvinni, úgyhogy úgy gondolom megérdemli az 5 csillagot.

2019.02.22. 10:33

Nem volt egyszerű nekem ezzel a korrektorral. Először is bizonytalan voltam az árnyalatot illetően, így a két legvilágosabbat is megrendeltem. Jól is tettem, mert azt hittem a 2. árnyalat lesz az én színem, de mégiscsak a legvilágosabb lett. Így a sötétebbiken tovább is adtam.De számomra a használata sem a legegyszerűbb. Valahogy nekem nagyon látszódott, hogy rajtam van. A Catrice Camourflage-t használtam előtte, és azt az ujjbegyemmel szépen el tudtam dolgozni. Korrektorhoz eddig sosem használtam ecsetet. Viszont az ujjammal nem tetszett a végeredmény. Szétnéztem a Jessup szettemben és találtam egy Concealer ecsetet. Így azzal próbálkoztam. Már egy fokkal jobb volt, de még mindig nem tökéletes.Végül is megtaláltam azt az állapotot, hogy tökéletes legyen. Maradtam az ecsetnél, viszont a primeremből a szemem alá is simítanom kell egy kicsit, hogy szépen terüljön a korrektor. De így legalább nem ül bele a ráncocskákba sem. Ja és persze és nem is kenek fel tetemes mennyiséget.Na ez lett az én történetem :DÍgy megfelel számomra, de talán túl sokat vártam tőle. Viszont teljes áron, nem vásárolnám újra!

2018.07.23. 19:14

Light Peach árnyalatban vettem, tudatában annak, hogy ez egy kicsit sárgás szín lesz. Szem alatti sötét karikák eltüntetésére elvileg, és mint kiderült gyakorlatilag is, tökéletes. Kellemes kókusz illata van, jól eldolgozható az arc bármely részén, igaz a száraz részeket hajlamos kiemelni. Két-két apró pötty elég a teljes fedéshez szemkörnyéken, szóval valószínűleg előbb fog rám romlani, mint elfogyni. Irritációt nem okozott. Gondolkozom egy világosabb árnyalat beszerzésén a téli kifakuláshoz...Egy hátránya van, ami nem is biztos, hogy az: a milanis szemhéj primerrel nem működik együtt, viszont ha ezzel lealapozom a szemem, akkor nem is kell primer, mert megtartja a szemfestékeket ugyanúgy. Milanihoz képest kevésbé szilikonos, ezáltal kevésbé lesz sima a felület, ami a duochrome színeknél lehet feltűnőbb. Apróság egyébként, szépen mutatnak ezen is a színek, de rejtett és kissé petyhüdt szemhéjam van gyárilag, szóval nekem ez a pici is nagyon sokat számít néha. Ettől függetlenül csillagos ötös, lévén korrektor, a fedésével nincs gond.