Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
Ellesmere77
Nagyon hatékony összetevők keveréke rögtön feltölti és frissíti az arcot és a szem környékét. Az antioxidánsban gazdag sárkányvér fa gyantája, és a puffadás csökkentő koffein kombinációja védi a bőr az öregedéstől. A szemkörnyék legérzékenyebb területein is eltűnteti a fáradtság jeleit. Az azonnali feszesítő hatás, a hatóanyagokban gazdag vörös hínár és tövises pillangófa kivonata biztosítja. A formula hialuron savat is tartalmaz, mely megóvja a bőrt a szabad gyökök okozta károktól és növeli a bőr belső kollagén koncentrációját.
2021.03.01. 13:21
Termékmintát próbáltam ki belőle, ami körülbelül 5 napig tartott. Ez alapján tudok véleményt mondani a krémről.Illata semleges, ami külön jó, mert szemkörnyékre használtam, így nem irritált. Könnyen el lehetett oszlatni, hamar beszívódott, de egy kis zsíros érzetet hagyott maga után.Fedése nekem elegendő volt, frissebnek tűnt a tekintetem, de egész nap nem tartott ki. Arcomra nem próbáltam, mert úgy gondolom ott ragacsos érzés lett volna és a bőröm is befülledt volna alá.Összességében jó termék, de árban nekem drága, így nem fogok venni egy teljes tégelynyit.
Utoljára szerkesztve: 2020.10.02. 12:48 - 2020.10.02. 12:42
Azután bontottam ki a termékmintámat, hogy elfogyott a másik, az oxigenizáló nappali krém mintám. Nekem az egyértelműen jobban tetszett, azt is kentem szemkörnyékre is, nem irritált. Ezzel sem volt baj, kellemes az állaga, finom az illata (a színe is nagyon tetszik), hidratál ez is, de valamiért a másiknak jobban tetszett a hatása. Persze egy minta alapján nehéz érdemi véleményt alkotni. Lehet, hogy ha nagyon kedvezményesen hozzá lehet jutni, teszek vele egy próbát. Már csak a tégelye miatt is :) igaz, attól se jobb, se rosszabb nem lesz a krém, de mégis öröm csak ránézni is :)
2019.06.16. 17:45
Nagyjából két hónapja használom éjszakai krémnek és nappalra szemkörnyékre. Lassan elfogy, úgyhogy közepesen gazdaságosnak tűnik nekem. Azt észrevettem, hogy a bőröm nagyon szereti, mert szinte "megissza" felkenés után, de különösebb wow-hatás nincs nálam. Az illata kellemes, a kivitelezés, a doboz egyedülállóan szép, habár megértem, ha valakinek ez nem szempont . Összességében elégedett vagyok, de újra egyelőre nem veszem, annyi jó krém van még, amit ki kell próbálnom... 😊