Lelőhely: Drogériák, parfümériák, online

Megjelenés éve: 2006

Illatcsalád: virágos-gyümölcsös

Fejjegyek: cardamom, frézia

Szívjegyek: viola, barack, bazsarózsa

Alapjegyek: pézsma, pacsuli, vanília, fás jegyek, ámbra

Vásárold meg külső partnereinktől.

2025.03.25. 14:44

Sajnos nagyon émelyítő, olcsó hatást kelt. Nem sokkal jobb a Chat d"Or olcsó dupe-jánál. Nekem valahogy alkoholos, édes semmi. Szerencsére nem tartós. Naomi legelső illata nagyon el lett találva, bár nagyon tömény, nagyon édes - a többi sajnos nem működik a bőrömön, nagyon émelyítőek ,gejl-ek, nem fehér nőknek valók. Csodálkozom a népszerűségén..

2025.01.18. 15:24

nekem tartós másnap is èrzem a ruhán tetszik de hol fujom magamra hol nem lehet azèrt mert a füszeres illatok nem az èn világom de tetszik mert friss👍 füszeres picit virágosnak èrzem èrdekes illat lehet h csak mèg meg kell vele barátkoznom

2024.05.21. 21:03

Még soha nem szagoltam meg ezt a parfümöt, de a télen kellett vennem valamit hamar, mert az utolsó parfümöm fogyott ki, és így erre esett a választásom. Mikor először szagoltam meg, nekem rögtön ez a fűszeres illat tetszett meg, kicsit olyan unisex vonulatot képviselt, ami felé mostanában nagyon hajlok, tetszenek azok az illatok. Magamra fújva kicsit finomodott, de nagyon tetszett, így megvettem. Rajtam nagyon sok parfüm vaníliás vonulatot vesz fel, bár én szeretem, de ahogy egyre idősebb leszek egyre jobban elhatárolódok a nagyon virágos, gyümölcsös, vaníliás illatoktól. A napokban fogyott el, de ha újra parfüm vásárlásra adom a fejem, ebből is venni fogok újra szerintem.

2024.05.17. 14:27

Imádom az illatát, sokszor vettem újra. Csak azért 4* ,mert nem tart sokáig .

2024.03.07. 15:22

Nekem nem tetszik ez az illat, túlságosan violás, komoly hatású. Szexibbnek sem érzem tőle magam, nem hozza ki belőlem a párducot, ahogyan az a dobozon és üvegen feltüntetve és ígérve van! :D Ráadásul kicsit zavarba hozóan erős, alkoholos illata van.

2024.03.05. 08:20

Ahhoz képest, hogy sima drogéria illat, elég tartós. Gyermekkorom illata. Az üvege cuki. Lehetne belőle 80 ml-s kiszerelés is