Sminkek szemre

Animi

5 x 0,8 g

5 árnyalatot tartalmazó szemhéjpúder paletta

• puha textúra
  • könnyen építhető és satírozható
  • hosszantartó, gazdagon pigmentált színek
  • állatokon nem tesztelték
  • parabén és talkmentes
$25-tól

2022.11.24. 20:48

Lepontozom5!Natasha Denona paletta után ki merem jelenteni, hogy ennyi pénzért nem ezt vártam.Alap összetételében valamire allergiás lettem én is és anyum is. Nekem csak majd kifolytak a szemeim, de anyumnak csúnyán felmarta a bőrt a szemhélyain.Pigmentáltsága közepes.Jól kihasználható,kombinált szinek ami mellette szól, Poroz. Tipikusan előbb szemsmink utána az arc, mert kb a minden is poros lett.A tok nagyon vacak. Csavar mentén feszül nyitásnál és pikkpakk törik.Soha nem fogom újravenni.Vannak 1000x jobbak amiket ez után próbáltam, ugyanezen vagy olcsóbb áron

2021.12.08. 17:06

A mini nude után ez a második, a formula igazán kiemelkedő, a matt építhető, jól eldolgzható, a csillámos nagyon fényes és izgalmas, jól összerakott palettea csillámosokhoz kell glitter glue, de amúgy ha nem akar az ember lánya nagyon csillogós akkor lehet sima alapon is használni. egyedül a matt zöld csalódás, sokkal szürkébb a szemen mint a palettában, de így is nagyon szép

2021.12.06. 06:27

Gyönyörű szép, tartós, tökéletesen satírozható az egyik kedvencem lett.

2021.11.21. 10:05

Egyik kedvenc kis palettám a márkától. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Jól eldolgozható, tartós színek, nem pogyognak.

2021.05.14. 10:52

Az első palettám a márkától, együtt vettem egy másik minivel (Zendo). Nagyon tetszik, imádom a színeket benne. Tudtam, hogy kicsi paletta, de meglepett, mikor megláttam, mennyire. Utazáshoz kifejezetten szerencsés, mert kis helyen elfér. Jól pigmentált, a mattokkal könnyű dolgozni. Én is ujjal viszem fel a fényes színeket. Tartós, simán kibírta a napot rajtam (alappal). Még gondolkodom a többi minim, a nagyobb paletták annyira nem tetszenek, de ezek a kis apróságok ígéretesek.

2021.03.14. 21:11

Szerintem tök jól van összerakva ez a paletta, izgalmas színekkel. Habár 5 szín nem ad annyi variációt, azért nem is olyan unalmas. Nekem ez egy "biztos társ". Nem nyúlok érte túl gyakran, de a minősége kifogástalan. A mattok tényleg vajpuhák, maguktól eldolgozódnak. A fényes színeket ujjal használom általában, fémesen csillognak. Tartós, egész nap tart. Ilyen 5-ös palettát még vennék ND-től, de a nagy paletták (egyelőre) nem hoznak lázba. Ezt leginkább akkor veszen elő, amikor valami biztos, jól ismert, működő, megbízható palettára vágyom.

Piactér

Több mutatása