Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
Mancsa
A Natura Siberica arctisztító tonikot kifejezetten a zsíros és vegyes bőr mindennapi ápolására fejlesztették ki. A tonik alaposan kitisztítja a pórusokat, eltávolítja a szennyeződéseket, a sminkmaradványokat és a fölösleges zsírt, mégsem szárítja ki a bőrt. A vadmajoránna nyugtatja az irritálódott bőrt és csökkenti a pirosságot. A bio sarkvidéki zsálya nyugtató és tisztító hatású, ugyanakkor visszaadja az egészséges bőr gyönyörű, természetes megjelenését.
2019.09.08. 19:52
A flakonból tényleg nagyon sok jön ki egyszerre viszont nagyon jól tisztít és nem szárítja a bőrt. Nagyon kellemes illata van, valamiért engem a marcipánra emlékeztet :))
2019.05.15. 06:46
Nagyon kellemes illatú tonik, lefekvés előtt használom az arcom megtisztítására. A napi felgyülemlett szennyeződéseket szépen eltávolítja, a sminkkel nem tudom hogy bánik, mert én nem sminkelek a mindennapokban. Ami kicsit zavaró, hogy egyszerre túl sok jön ki a flakonból, így elég hamar elfogyott. A bőrömet egyáltalán nem szárítja, sőt szép puha a végeredmény, pattanásokra nem csodaszer, de kicsit gyorsítja a gyógyulást. Most egy flakonnal elhasználtam és mivel szeretek kísérletezni, egy másikat próbálok, de még lehet, hogy visszatérek hozzá, mert egyébként elégedett voltam vele :)