Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
maladicta
Nature's Gate Jojoba Shampoo gyengéden tisztítja és hidratálja a hajat. Gazdag tápanyagokban és vitaminokban. Ideális mindennapi használatra száraz, igénybevett hajhoz.
Parabén-, sodium lauryl/laureth/coco sulfate-, ftalát és butylene glycol-mentes. Cruelty free, nem tesztelték állatokon és vegán.
Utoljára szerkesztve: 2014.08.15. 19:48 - 2014.08.15. 19:42
Szulfát-mentes sampont kerestem, és szerencsémre ráleltem erre. Fél éve használom és meg vagyok elégedve vele. Állaga a méznél sűrűbb, picit géles, de mégis jól eloszlatható, nem kell belőle sok. Jól is habzik, megfelelően tisztít, ami a korábban próbált SLS-mentes samponokra nem mindig volt jellemző. Viszont nem is annyira kíméletes, mint egy érzékeny fejbőrre való sampon, hosszabban a fejbőrön hagyva kiszáríthatja azt, de még így sem jelent meg újra a száraz korpa, ami szárító samponoknál jellemző volt. Körültekintően használva nem szárította tovább a hajam, sőt, javított az állagán. Balzsam azért elkél mellé.