Nature's Heaven Dead Sea Spa
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Egyéb kozmetikumok | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: csury, Módosítva: 2014. február 20.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Kategória: | Egyéb kozmetikumok | |
A Holt-tengerből származó fekete iszap természetes úton gyorsítja a sportsérülések, izomhúzódások gyógyulását. A gyógyító erejének a titka a rendkívül magas ásványtartalmában rejlik. Ezen ásványi anyagok hatásos kombinációjának köszönhetően a sejtek gyorsabban regenerálódnak, javítja a sejtek anyagcseréjét.
A legfontosabb elemek és nyomelemek, amit a Holt-tenger tartalmaz: Magnézium, Kálcium, Kálium, Nátrium, Stroncium, Litium-klorid, Bromid, Jodid, Cink, Réz, Mangán, Vas, Nikkel, Kobalt, Nikkel, Bárium, Molibdén, Bór, Rubidium. Ezek a Holt-tenger vizében más ásványokkal, például karbonátokkal együtt fordulnak elő.
A sós tengervíz jótékony hatással van a bőrbetegségek - ekcéma, pikkelysömör – és a reuma gyógyítására. Az ozmózis folyamat hatására a gyulladt ízületekből távozik a felgyülemlett folyadék. A Holt-tengerből származó só és iszap bróm tartalma miatt idegnyugtató hatású, így akár helyi fájdalomcsillapításra is alkalmas.
Dead Sea Minerals
Tocopheryl Acetate
a I v
Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Extract
gy
alexa12Könnyen felszívódó krém, kellemes, visszafogott illattal. Azonnal hidratál és nem hagy ragacsos érzetet.
Egyik napról a másikra beállt a nyakam, vállam. Mozdulni is alig tudtam tőle és borzasztóan fájt!
Kentem rá különféle izomlazítókat (lóbalzsam, árnika...), de semmi nem használt. Kipróbáltam végül ezt az iszapot. 40 percet kellett állnia a bőrön. Első alkalom után már érezhető a hatása! A nyakam nem feszült annyira, enyhült a fájdalom is! Csak ajánlani tudom! Nekem sokat segített.

Antioxidánsok: Tocopheryl AcetateGyulladáscsökkentők: Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Extract
Vitaminok: Tocopheryl Acetate
Illatanyagok: Methylparaben
Parabének: Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben, Isobutylparaben
Tartósítószerek: Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben, Isobutylparaben
Tartósítószer. A methylparabent tartalmazó termékek növelhetik az UVB által okozott károsodást a bőrben. Bár ez nem biztos, tanácsos methylparaben-tartalmú termékek mellett (meg amúgy is, mindig :)) fényvédőt használni. Részletesebb információ a parabénekről a futuredermen.
Tartósítószer. Részletesebb információ a parabénekről a futuredermen.
Tartósítószer. Részletesebb információ a parabénekről a futuredermen.
Tartósítószerként használt parabén. Részletesebb infó a parabénekről a FutureDermen.
Parabének családjába tartozó tartósítószer.
A tiszta E vitaminról többet itt olvashatsz.
Források: Leslie Baumann: Cosmetic Dermatology
Aloe vera növényből származó kivonat. Vízmegkötő, gyulladáscsökkentő, antioxidáns és antibakteriális hatása van. Bár az aloe vera egyre nagyobb divat mostanában, Paula Begoun szerint tudományos kutatások nem igazolják, hogy hatékonyabb lenne a többi, hasonló tulajdonságokkal rendelkező összetevőnél (mint pl. a C-vitamin vagy a zöld tea).