Mila1102
Illatösszetevők: bolgár rózsa, török rózsa, viola, bazsarózsa, pézsma
2022.02.17. 19:55
Csatlakozom az előttem szólóhoz... rózsás kis szappanillat, fél óráig. Aztán nagyjából még fél órát bír rajtam, aztán huss... ennyi pénzért meg ez botrány, szerintem.
2019.06.15. 17:46
Jól indul, kezdetben nagyon hasonlít az anyaillatra, csak ebben több a rózsa. Fél óra múlva rajtam átvált egy egyszerű szappanillatra. Kár érte. Ami az anyaillatban van, valami megnevezhetetlen plusz, az ebből teljesen hiányzik.
2019.03.14. 15:57
Olyan parfümöt kerestem a La Vie Est Belle után (amitől megundorodtam, annyiszor használtam és kellett az orromnak a pihenés) ami - lehet, hogy furán hangzik - kellemes, lágy és alig érezhető egy idő után. Ez tipikusan az a parfüm, aminek az illata pikk-pakk elillan, azaz én nem érzem, és nem is zavaró számomra. Kellemes rózsás, jó választásnak bizonyult. Aki tartósabb parfümöt szeretne venni, annak ezt nem ajánlom.
2018.06.15. 12:09
Nagyon sokat kell várni vele, mire hordható lesz, egyébként tömény, ódon, mamás, nagyon rózsa. Kár, pedig szeretem a Nina illatokat, meg Kurkdijan a kevés olyan parfümőr egyike, akiről egy átlagember is hallott, alapvetően jó szakember és jó a marketingje. Kár, hogy most nem tudott maradandót alkotni. Mármint nem tartósságra. Nyilván, mivel nem tetszik, lemoshatatlan.
2018.05.04. 19:53
Érzéki? Bàjos? Sajnos nekem nem ezek a jelzők jutnak eszembe róla... szerencsére csak fújósom van belőle. Ezt az illatot egy idős, csinos, tehetős, 70-éves orosz nénihez tudom tàrsítani. Szeretem a rózsàt, de ez egy kisebb sokk az orromnak. Egy ilyen gyönyörű üvegbe nem egy ilyen orrbarúgást töltöttem volna.Nina, tovàbbra sem leszünk baràtnők...
2018.04.30. 13:19
Nem különösebben kedvelem a rózsaközpontú illatokat, és ezt ez a Nina Ricci-darab sem fogja megváltoztatni. Kellemes, de egyáltalán nem különlegesen, és nem tartós illat. A L'Extase még tetszett, de ez annyira semmilyen...