Skinimalizmus 2.0 – Amikor a kevesebb nemcsak több, hanem szebb is
Fejjegyek: citrom, málna
Szívjegyek: gardénia, gyömbér virág
Alapjegyek: bourbon vanília, karamell
2024.01.15. 14:17
Kellemesen fanyar és megfelelően édes, teljesen harmónikus, lágy, körbeölelős csajos illatocska, olyan Nina Ricci stílusban. Tetszik, de amúgy nem én vagyok, valahogy idegennek érzem magamon. Ettől függetlenül nem vonok le csillagot, mert rajtam tartós is, ahhoz képest, hogy EDT. Jókedvű leszek tőle. Egy kis boldogság bomba.
Utoljára szerkesztve: 2023.08.02. 06:36 - 2023.08.02. 06:35
Az ütős csomagolás miatt hasonló hatásra számítottam, de sajnos nem az én illatom. A vaníliát és a málnát érzem rajta. Emlékeztet a szülinapokra kapott, olcsó parfümériás gyümis illatokra, amiket akkor sem szerettem. A párom viszont megdicsérte, de ha nagyobb kiszereléssel vásárolok, inkább a Ninát veszem meg.
2022.06.29. 07:45
Rajtam télen és kora tavasszal jobban mutat, nyáron furán beédesedik mondjuk rajtam kb minden. Egyébként hidegben rajtam azt hozza amiért megvettem, karamellás gardénia meleg vaníliával és egy csipetnyi málnával, a kompozíciót nyitó citrommal ami inkább mint egy téli limonádé, sült kandírozott citromos. Összességében nagyon megnyerő illat számomra, az üvege is nagyon tetszik. Tartósságára nekem is van panaszom emiatt csak 4*. Ha a top 5 kedvencem lenne valszeg elnézném neki, de sajnos így hálátlan leszek.
2021.12.14. 17:47
Számomra ez egy kedves, biztonsági illat. Inkább téli illatnak mondanám. Kellemes, édes, karamellás parfüm. Irodabarát, tartóssága közepes, kB. 6 óra.Azt hiszem, ha elfogy (ami még nagyon messze van 😄), nem lesz újravevős.
2021.07.12. 12:00
Kifújáskor tetszett. Egy cukros szirupos finomságra gondoltam már csak az üveg kinézete miatt is. Vártam, hogy mi fog kikerekedni belőle 1-2 óra múlva. Hát konkrétan semmi. A tartóssága botrányosan rossz. Komolyan egy Zara parfüm tartósabb és, még olcsóbb is.2 csillagot kizárólag azért adom, mert az első 10 percben finom illata volt, de egész nap fújkálhatnám magamat, ha szeretném megtartani magamon az illatát.
2020.07.30. 09:02
Kifejezetten szeretem ezt az illatot így nyáron: gyümölcsös-édes, de mégis egy kicsit friss, amitől nem lesz túl sok a párás meleg időben sem. Időseknek nem ajánlanám, kicsit komolytalanul hatna rajtuk szerintem, ez inkább a fiatalok illata lehet. A tartósságával nincs gondom, elég sokáig érezhető.
Ha volt már dolgod makacs pattanásokkal, bosszantó pigmentfoltokkal, vagy épp állandó kipirosodással, akkor jó eséllyel találkoztál már az azelainsav nevével, mint a top hatóanyagok egyikével, mely segít javítani a bőrállapotot.